100 g ciocolata neagra 100 g unt 150 g zahar - am folosit brun 3 oua 80 g faina 50 g fistic crud si nesarat 50 g merisoare 2 lingurite ness 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita praf de copt Mod de preparare negresa cu fistic si merisoare: Punem ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul intr-un vas la bain-marie, adica asezat peste un alt vas in care fierbe apa. Adaugam nessul si amestecam pana se topesc toate ingredientele, moment in care luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul, adaugam ciocolata topita si incorporam faina. Urmeaza fisticul si merisoarele, pe care le puteti marunti... sau nu, praful de copt si esenta de vanilie. Turnam aluatul in tava unsa cu unt si dam la cuptor la 180 de grade, cam 25 - 30 de minute, pana cand o scobitoare introdusa in centrul prajiturii, iese curata. Incercam pe cat posibil sa asteptam pana se raceste inainte de a o portiona. Se potriveste la fix la o cafea sau un ceai.
3(120)
p_12003_766x350-10-85
3(120)
p_12003_766x350-10-85
3(120)
p_12003_766x350-10-85
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.