INGREDIENTE
250 g de unt (de temperatura camerei)
½ pahar de zahăr pudră
⅓ pahar de ulei (fără miros)
4 linguri de amidon
3.5 pahare de făină
1 pachețel de zahăr vanilat (10 g)
MOD DE PREPARARE
Puneți într-un bol untul, zahărul pudră și uleiul. Bateți bine cu
mixerul.Adăugați amidonul și amestecați aluatul cu
mixerul.Adăugați un pahar de făină și amestecați cu mixerul.Apoi adăugați încă un pahar de făină și amestecați aluatul cu o lingură.Presărați pe masă un pahar de făină și așezați
aluatul.Frământați aluatul cu mâinile până la omogenizare. Adăugați făina rămasă (½ pahar).Frământați aluatul. Împărțiți aluatul în 3 părți. rulați fiecare parte sub formă de baghetă subțire.Tăiați bagheta în bucăți mici.Așezați fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.Coaceți fursecurile la 150 de grade (timp de 30-60 de minute, în dependență de cuptor).