Intr-un bol cernem faina, adaugam praful de sare, untul moale de la temperatura camerei si alunele prajite si macinate fin (dupa ce alunele s-au prajit si s-au racit, se freaca intre palme pentru a le curata de coaja). Se framanta aluatul cat sa il putem aduna intr-o bila pe care il punem la frigider pentru circa 3 ore sau la congelator pentru circa 15 minute, in folie alimentara. Scoatem aluatul de la rece si din el modelam bilute mici de circa 7 g . Le asezam in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt , apoi le coacem in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 20 minute. Lasam bilutele sa se raceasca, apoi lipim 2 cate 2 cu ciocolata neagra topita. Super mega bune !!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.