Ingrediente: 500g fire de kataif 200g unt crema de vanilie din 500ml lapte 500ml frisca Pt.sirop: 3 cani apa 4 cani zahar suc de la o lamaie nuci prajite si taiate in bucati mici sau fistic
Preparare:
Ungem bine o tava cu unt si intindem kataiful.Topim untul si il turnam peste kataif sa ajunga peste tot.Dam la cuptor la 180C pana se rumeneste un pic. Cand e gata pregatim siropul.Intr-o oala fierbem pt 10 minute ingredientele pt sirop si asa fierbinte punem peste kataiful copt.Lasam sa se raceasca si sa traga tot siropul.Intre timp facem crema de vanilie ca aici.Dupa ce a tras tot siropul punem crema de vanilie.Punem tava la frigider si batem frisca.Intindem frisca peste crema de vanilie si punem pe deasupra nuci sau fistic. Lasam la frigider pt 2-3 ore si e gata. Pt.un ekmek rapid putem folosi cremele praf din comert.Batem cu lapte in functie de instructiuni si avem crema de vanilie.Daca inlocuim laptele cu lapte de nuca de cocos si folosim frisca vegetala avem un superb desert de post.
md-30228p37526
md-30228p37526
md-30228p37526
md-30228p37526
md-30228p37526
md-30228p37526
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.