Ingrediente: 500 g făină, 250 g margarină sau untură, 100 g telemea rasă, 1 cană de lapte călduţ, 1 cub de drojdie, 1 linguriţă de sare şi una de zahăr.
Mod de preparare:
Într-un castron se pune făina cernută, se adaugă margarina la temperatura camerei, tăiată cubuleţe, telemeaua rasă, în cana de lapte se pune drojdia şi se lasă puţin la crescut, apoi se adaugă peste făină, se pune linguriţa de sare şi zahăr şi se frământă foarte bine până se obţine un aluat mai tare. Dacă e nevoie se mai adaugă puţină făină sau ulei, după necesitate.
Se întinde o foaie din aluat, se presară puţină făină şi se dă forme de covrigei (cu forma specială), se pun în tavă, se ung cu ou şi se presară susan şi mac, după preferinţă, se dă la cuptor până se rumeneşte.
CLIIMA20140428_0048_1
CLIIMA20140428_0048_1
CLIIMA20140428_0048_1
CLIIMA20140428_0048_1
CLIIMA20140428_0048_1
CLIIMA20140428_0048_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.