1.Amestecați brânza cu unt moale, apoi încorporați făina și praful de copt și frământați aluatul.
2.Înveliți aluatul în folie de plastic și îl dați la frigider pentru 30 de minute.
3.Amestecați zahărul cu zahăr vanilat.
4.Împărțiți aluatul în 2 bucăți, iar din fiecare bucată întindeți câte un blat rotund cu grosimea de 0,5 cm.
5.Presărați aluat cu zahăr și treceți ușor cu sucitorul, cât să-l adânciți puțin în aluat.
6.Tăiați aluatul în triunghiuri și formați cornurile, rulându-le de la marginea lată spre vârf.
7.Așezați cornurile pe tava tapetată cu hârtie de copt și le coaceți timp de 25-30 de minute la temperatura de 180°С.
Presărați cornurile cu zahăr pudră și gustați-le mai repede ca să vă convingeți cât sunt de bune!
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.