3 oua 200ml lapte 200ml apa minerala 1 plic zahar vaniliat 2 linguri zahar 1 fiola mica ( Dr. Oetker ) esenta de rom aproximativ 300g faina ( din pacate nu am masurat-o ) 1 varf cutit praf de copt putina coaja de lamaie rasa (optional)
Frecam putin ouale cu zaharul, adaugam esenta de rom si apoi treptat lapte, apa minerala si faina amestecata cu praful de copt pana obtinem un aluat curgator ca o smantana subtire.Separat rupem bucatele 100g ciocolata intr-o punga , apoi o strangem la un capat si o bagam in apa fierbinte pana se topeste, apoi rupem punga la un capat si turnam ciocolata in aluat amestecand mereu cu un tel.Coacem clatitele intr-o tigaie antiaderenta ( sa nu avem surprize ) si le scoatem pe un platou.Putem sa le servim ca atare sau cu diferite umpluturi.Eu am amestecat 500g branza de vaci cu coaja de lamaie si de portocala, zahar pudra (cam 3 linguri) si am pus si o banana taiata bucatele.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.