150 g de făină 2 g de praf de copt 400-500 g de brânză de vaci 30 g de griș 270 g de zahăr pudră 90 g de margarină 5 ouă 150 g de smântână 1 g de praf de vanilie
MOD DE PREPARARE
Pentru a pregăti aluatul, într-un bol se amestecă 1 ou, 50 g de zahăr pudră, 50 g de smântână, 80 g de margarină, făina și praful de copt. Conținutul se amestecă ușor până devine vâscos. Ungeți tava de copt cu margarina rămasă, cu mâinile umede întindeți aluatul pe tava (puteți folosi o tavă în formă de inimă). Coaceți la temperatura de 200 grade timp de 10 minute. Puneți într-un bol separat brânza de vaci, 2 ouă, crupa de griș, praful de vanilie, 150 g de zahăr pudră și 100 g de smântână. Bateți cu mixerul circa 2 minute. Lăsați conținutul deoparte pentru 10 minute. Scoateți din cuptor blatul ușor copt și turnați deasupra compoziția pregătită și mai coaceți încă 30 de minute. Bateți cu ajutorul mixerului, la viteză medie, albușurile de la 2 ouă și 70 g de zahăr pudră. Scoateți din cuptor prăjitura și adăugați albușul bătut. Puneți prăjitura la copt pentru încă 10 minute.
hg
hg
hg
hg
hg
hg
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.