250 grame unt la temperatura camerei 200 grame zahar 3 oua 300 grame faina 1 plic (37 grame) budinca de capsune 2 linguri de cacao 100 ml lapte 1 plic de zahar vanilinat 10 grame praf de copt colorant alimentar rosu
Am inceput prin a amesteca faina cu praful de copt. Apoi am frecat untul cu zaharul si cu cel vanilinat. Am incorporat ouale pe rand, unul cate unul. Am inceput adaugarea fainii si a jumatate din cantitatea de lapte. Intr-un alt vas am oprit un sfert din aluat si l-am lasat deoparte, in restul am amestecat praful de budinca si laptele ramas. In tava de cozonac (30 x 12 cm), tapetata cu hartie de copt, am turnat aluatul roz fara am nivela, peste am pudrat cacao. Aluatul alb l-am pus peste, sub forma unor gramezi, fara a amesteca sau nivela.
Am copt prajitura in cuptorul electric incins la 140-150 grade, numai cu arzatorul de jos, penrtu 45-50 min si am lasat checul sa se raceasca in cuptor.
Cand se raceste se portioneaza si se poate pudra cu zahar pudra.
BG1
BG1
BG1
BG1
BG1
BG1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.