1 pahar de smântână 1 pahar de zahăr 2 ouă 1 pahar de făină 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de zahăr vanilat sare
MOD DE PREPARARE
Bateți ouăle cu zahăr până veți obține o masă albă și pufoasă. Adăugați smântâna și presărați treptat în amestec făina cernută cu sare și praf de copt. Amestecați într-o singură direcție cu mișcări în sus (după ce ați adăugat făina) pentru ca masa să se mențină aerată. Turnați aluatul obținut într-o formă de copt unsă cu unt. Coaceți checul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute, până va fi gata.
chec-1
chec-1
chec-1
chec-1
chec-1
chec-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.