Ingrediente: 3 oua 300 g faina 300 g zahar 400 g mocov ras 1 pahar ulei (200 ml) un praf sare zahar vanilat sau esenta vanilie coaja rasa de portocala 1 praf de copt 1 lingurita bicarbonat
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma.Adaugam uleiul,iar cand e bine incorporat, faina cernuta amestecata cu praful de copt si un praf de sare.Stingem bicarbonatul cu putina zeama de lamaie,il punem peste faina si mixam pana incorporam bine toata faina apoi daca doriti puteti adauga si putina vanilie si coaja de portocala. Vom avea o compozitie destul de densa,insa acum adaugam morcovii rasi prin razatoarea cea mai fina sau dati prin robot (recomandat) si va capata consistenta corecta.
Tapetam cu unt si faina o forma de chec sau o tava si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 45 minute.Faceti testul scobitorii,daca iese curata e gata
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.