Ingrediente 200 g de branza de vaci 2 linguri de smantana 2 oua 2 linguri de unt 1 cana de faina 1 cana de zahar 0,5 lingurita bicarbonat de sodiu varf de cutit de sare Mod de preparare: Intr-un bol se amesteca branza de vaci, ouale, smantana si untul topit. In alt bol se combina faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu si sarea.Apoi, ingredientele uscate se amesteca cu cele lichide.Aluatul obtinut se toarna intr-o forma de copt.Checul se coace in cuptor, la temperatura de 180 de grade C, timp de 35-45 minute.
5936210-650-1453378524-
5936210-650-1453378524-
5936210-650-1453378524-
5936210-650-1453378524-
5936210-650-1453378524-
5936210-650-1453378524-
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.