2 ouă 100 g zahăr tos ½ linguriţă esenţă vanilie 6-7 linguri făină ¼ linguriţă praf de copt Chec chinezesc – Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 160 de grade Celsius. Aşezi o cratiţă umplută pe jumătate cu apă chiar pe grătarul din mijlocul cuptorului (aceasta este baia de apă).
Tapetezi 4 vase mici ramekin cu hârtie de copt. Baţi ouăle cu mixerul, la viteză mică, 10 minute. Adaugi zahărul treptat, în timp ce mixezi ouăle. Încorporezi vanilia. Combini făina cu praful de copt şi acest amestec îl adaugi în compoziţia de ouă.
Torni aluatul omogen în vasele ramekin şi le aşezi pe baia de apă, apoi le dai la cuptorul preîncălzit. Laşi desertul la copt 30 de minute, până trece testul cu scobitoarea şi se rumeneşte uşor.
chec-chinezesc-580x400
chec-chinezesc-580x400
chec-chinezesc-580x400
chec-chinezesc-580x400
chec-chinezesc-580x400
chec-chinezesc-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.