125 g gris 1 l lapte 2 oua 80 g zahar pudra 2 pliculețe zahar vanilinat 5 linguri zahar Stafide pentru decor
Se pune laptele la fiert si , in momentul in care clocoteste, se adauga grisul in ploaie , zaharul vanilat si se amesteca energic. Se lasa sa fiarba 5 minute si apoi se trage vasul de pe foc. Se bat ouale cu zaharul pudra si se adauga peste gris, dupa care se amesteca. Se unge cu unt un vas de copt, se presara cu zahar, se toarna amestecul si se coace 20 de minute. Se scoate prin rasturnare imediat, astfel incat sa curga si caramelul, dupa care se lasa la racit. Se serveste cu stafide deasupra.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.