2 linguri de unt topit, plus extra pentru uns 2 albușuri 100g de zahăr pudră 2 linguri de făină 300g fulgi de migdale prăjiți
1. Se încinge cuptorul la 160° C/gaz 3. Se tapetează două tăvi cu hârtie de copt și se ung cu unt. Se amestecă untul, albușurile de ou, zahărul și făina până se omogenizează, apoi se adaugă fulgii de migdale. Folosind degetele umede sau dosul unei linguri, se aplatizează grămăjoarele de compoziție așezate cu o lingură pe hârtia de copt. Se obțin 16 biscuiți și se dau la cuptor 15-18 minute, până devin aurii. Se lasă să se răcească.
c4d0314
c4d0314
c4d0314
c4d0314
c4d0314
c4d0314
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.