BLAT: 400 g faina alba 1 ou 150 g zahar 30 g unt 2 linguri miere de albine (incalzita) 2,5 linguri lapte 1 lingurita bicarbonat Crema: 170 g unt 1 plic vanilie 200 g zahar 250 ml lapte 2 linguri gris 1 gem de caise Glazura : 3 linguri apa 3 linguri zahar 2 linguri cacao 25 g unt 100 g ciocolata menaj
Mod preparare Pasul 1
Freaca oul cu zaharul si untul, dupa care adauga mierea, laptele si bicarbonatul. Amesteca totul pe aburi pana se ingroasa. Pasul 2
Ia compozitia de pe aburi si toarna faina treptat. Imparte compozitia obtinuta in 4 parti si intinde cu multa faina. Pune foile la foc iute pe dosul tavii unse cu grasime si presarata cu faina. Pasul 3
Pentru crema trebuie sa mixezi untul cu vanilia si zaharul pana se face spuma. Separat, fierbe laptele cu grisul si lasa-l sa se raceasca. Cand s-a racit, se amesteca cu untul. Pasul 4
Pentru glazura fierbe totul pe foc mic, pana se ingroasa compozitia. Pasul 5
Unge prima foaie cu jumatate din crema, al doilea blat cu gem, al treilea cu restul de crema, in timp ce al patrulea blat il ungi cu glazura.
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
13442204_621863484656236_6302370332376599990_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.