2159 poze   34732 vizite

poker

Joc responsabil
Despre ce este vorba
The Stars Group face tot posibilul să ajute şi să protejeze jucătorii care sunt supuşi riscului potenţialelor efecte negative ale jocurilor de noroc, prin mai multe mijloace, inclusiv instrumente de autoexcludere, instrucţiuni privind jocul responsabil, identificarea riscului şi verificarea jucătorului.

Ce putem face pentru a te ajuta
Verificarea vârstei
Orice jucător, care nu are vârsta minimă necesară pentru a juca poker şi care a furnizat informaţii false privind vârsta sa, poate avea anulate toate câştigurile şi i se poate intenta proces penal.

Fiecare persoană care îşi deschide un cont nou trebuie să bifeze o opţiune prin care confirmă că are cel puţin 18 ani. Prin acest lucru oricine ia la cunoştinţă faptul că nu acceptăm jucători care nu au cel puţin 18 ani.
Când cineva îşi creează un cont la noi, va fi obligat să ne furnizeze numele, adresa şi data de naştere pentru a confirma faptul că are cel puţin 18 ani.
Noi nu dorim să atragem, prin promoţiile şi campaniile noastre de marketing, jucători care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani. Acest lucru nu ar fi profitabil din punct de vedere financiar, dar nici conform cu valorile şi atitudinea noastră.
Mai multe
Dacă ai copii sau adolescenţi în grijă, acordă o atenţie sporită securizării computerului şi dispozitivelor tale mobile.

Toate computerele pe bază de Windows pot fi setate să aibă o parolă de start, fără de care nu se poate intra în sistemul de operare, iar dispozitivele mobile pot fi setate pentru a solicita un cod de acces pentru a fi deblocate. În general setarea unei parole este o practică bună, dar este şi mai important să faci acest lucru dacă ai copii mici sau adolescenţi unde locuieşti. De asemenea, păstrează-ţi ID-ul Stars şi parola secrete. Poţi alege ca programul de joc să nu-ţi memoreze parola la fiecare autentificare. Dacă ai cea mai mică bănuială că altcineva ar putea încerca să îţi acceseze contul Stars, ar trebui să nu permiţi programului de joc reţinerea parolei.
Dacă ai copii sau adolescenţi în grijă, foloseşte un program de protecţie care îţi permite să defineşti site-urile web la care aceştia pot avea acces şi cu ajutorul căruia poţi, în general, avea control asupra modului în care copiii tăi folosesc Internetul. Mai jos poţi găsi două dintre aceste programe:
SafeKids
NetNanny
Dacă ştii că cineva sub 18 ani foloseşte platforma noastră, anunţă-ne. Trebuie doar să contactezi Serviciul Clienţi şi ne vom ocupa de sesizarea ta imediat. Primul pas este să investigăm, iar dacă este cazul, vom bloca accesul la contul respectiv până când vom primi o dovadă clară că persoana care deţine contul are vârsta minimă de 18 ani. Deci aceste sesizări venite de la tine sunt tratate cu foarte mare seriozitate.
Fii un părinte responsabil. În multe privinţe acest lucru presupune doar să fii atent(ă) la copilul tău. Dacă îţi auzi copilul vorbind despre conturi pentru jocuri de noroc online, despre retrageri sau depuneri de bani, află despre ce este vorba. Dacă observi programul de joc pe computerul copilului tău, dezinstalează-l şi află cum şi de ce a instalat acest program. Cel mai simplu mod de a-i împiedica să joace pe cei care nu îndeplinesc vârsta minimă necesară este să fii un părinte responsabil. Poţi găsi sfaturi referitoare la modul de a discuta cu o persoană tânără despre jocurile de noroc aici.
Autoexcludere
În cazul în care consideri că jocul este mai degrabă o povară pentru viaţa ta şi nu o formă de distracţie, noi vrem să te ajutăm. Întâi te rugăm să citeşti întrebările de mai jos:

1. Ai lipsit vreodată de la şcoală sau de la locul de muncă pentru că jucai?
2. Ţi-ai neglijat vreodată viaţa de zi cu zi a ta sau a familiei tale din cauza jocului?
3. Ai vândut vreodată ceva sau ai împrumutat bani pentru a juca?
4. Ai jucat adesea până când ai pierdut ultimul ban?
5. Ai jucat vreodată mai mult decât ai plănuit iniţial?
6. Te-ai gândit vreodată la sinucidere sau la alte moduri de autovătămare din cauza jocului?

Dacă ai răspuns cu 'Da' la unele dintre întrebările de mai sus, te sfătuim să consulţi Gamblers Anonymous.

Poţi face întregul test pe unul dintre următoarele site-uri:

www.gamcare.org.uk/get-advice/self-assessment-tool
www.ncpgambling.org/help-treatment/screening-tools/

De asemenea, îţi punem la dispoziţie opţiunea de a te autoexclude de la a jocuri pentru diferite perioade de timp.

Pentru aceasta alege meniul 'Instrumente' din lobby-ul principal al programului de joc pentru computer, dă click pe 'Joc Responsabil' şi apoi pe 'Exclude-mă de la jocuri'. Pe mobil, intră în 'Mai multe' > 'Setări & Instrumente' > 'Joc responsabil'. Pe website, autentifică-te şi apoi mergi la 'Cont' > 'Joc responsabil'.

Autoexcluderea contului tău

Menţionăm că toate autoexcluderile sunt ireversibile pe durata specificată în cererea respectivă. În plus, toate perioadele de autoexcludere includ toate tipurile de jocuri. Autoexcluderea ta se va aplica contului Stars şi oricărui produs care necesită ID-ul tău Stars pentru a juca şi acoperă atât activitatea pe bani reali, cât şi cea pe bani virtuali.

Mai multe
Ce poţi face pentru a te ajuta singur
Identifică şi redu riscurile
Dacă doreşti să joci online, iată mai jos câteva sfaturi care te vor ajuta să transformi această experienţă de joc într-una plăcută şi cu ajutorul cărora poţi minimiza riscul apariţiei problemelor:

Joacă pentru amuzament, nu pentru a câştiga bani.
Joacă folosind bani pe care îţi permiţi să îi pierzi. Nu folosi niciodată bani de care ai nevoie, cum ar fi banii pentru mâncare, chirie, facturi sau taxe şcolare.
Setează limite de depunere şi asigură-te că niciodată nu vei depune mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.
Nu încerca niciodată să recuperezi o pierdere. Dacă ai pierdut o anumită sumă de bani, nu juca la mize mai mari în încercarea de a recupera o pierdere anterioară.
Nu juca atunci când eşti supărat, obosit sau deprimat. Este foarte greu să iei decizii corecte când nu te simţi bine.
Îmbină jocul cu alte activităţi. Găseşte şi alte forme de distracţie, astfel încât jocul să nu devină o parte prea importantă în viaţa ta.
Mai multe
Există factori de risc care pot contribui la agravarea problemelor cu jocurile de noroc şi care pot face mai dificilă oprirea jucării în jocuri de noroc. Jucătorii pot fi supuşi unui risc mai mare dacă:

Au acces facil la forma lor preferată de a juca în jocuri de noroc
Cred în mod greşit în şansele de a câştiga (vezi mai jos 'Mituri des întâlnite despre dependența de jocuri de noroc')
Nu iau măsuri de precauţie pentru a monitoriza pierderile şi câştigurile din jocurile de noroc
Câştigă consistent într-o etapă incipientă (care duce la aşteptări eronate referitoare la câştiguri viitoare)
Au suferit o pierdere recentă sau a avut loc o modificare în viaţa lor personală, cum ar fi divorţ, pierderea serviciului, pensionare sau decesul unei persoane apropiate
Se simt deseori plictisiţi sau singuri sau au existat în trecut momente în care şi-au asumat riscuri sau au avut un comportament impulsiv
Au probleme financiare
Au un istoric de probleme de sănătate mintală, mai ales depresie şi anxietate
Au un părinte care are (sau care a avut) şi el probleme referitoare la jocurile de noroc sau alte probleme compulsive
Are (sau a avut) probleme referitoare la alcool sau alte droguri sau cheltuieli excesive
Cu cât se aplică mai mulţi factori, cu atât mai mare este probabilitatea ca o persoană să ajungă să aibă o problemă cu jocurile de noroc.

Dacă ţi se pare dificil să renunţi la jocurile de noroc sau dacă suferi deja ca urmare a consecinţelor referitoare la comportamentul tău legat de jocurile de noroc, poate că este timpul să fii ajutat.

Stabilirea de limite
Îţi oferim posibilitatea de a stabili limite diferite pentru jocul responsabil pentru a te ajuta să joci responsabil. Poţi stabili aceste limite urmând aceste instrucţiuni, în funcţie de modul în care accesezi serviciile noastre:

Website
Autentifică-te şi mergi la 'Cont' > 'Joc responsabil'

Program de joc pentru computer
Autentifică-te şi selectează 'Instrumente' > 'Joc responsabil'

Aplicaţie mobil
După autentificare, mergi la 'Meniu' (Android) sau 'Mai multe' (iOS), apoi 'Setări & Instrumente' > 'Joc responsabil'

Defineşte limite de depunere şi de achiziţie
Noi considerăm că tu eşti cel responsabil cu administrarea bugetului propriu alocat jocului online. De aceea ai la dispoziţie opţiunea de a-ţi defini propriile limite săptămânale de depunere. Bineînţeles, aceste limite definite de către tine nu pot fi mai mari decât cele stabilite deja de către noi pentru contul tău.

Defineşte-ţi limitele de depunere

În plus, te rugăm să reţii că unele achiziţii freemium vor fi luate în considerare în cadrul limitei tale autoimpuse, în funcţie de sistemul de plată ales pentru efectuarea plăţii.

Contactul cu realitatea
În cadrul practicilor noastre de siguranţă pentru un joc responsabil, oferim o verificare obligatorie a realităţii în programul de joc. Aceasta va fi afişată printr-un pop-up la fiecare 1 oră.

Mai multe
Fii la curent cu miturile des întâlnite despre dependența de jocuri de noroc
Considerăm că jucătorii ar trebui să joace pentru distracţie şi amuzament. Însă unii jucători, care se angajează în jocuri de noroc în scop recreaţional nu cred că pot deveni dependenţi şi, uneori, îşi menţin falsele prezumţii sau mituri despre jocurile de noroc care reprezintă o problemă, care pot duce la negare şi la alte probleme. Mai jos sunt listate câteva dintre cele mai des întâlnite mituri. Dă click pe 'Mai multe' pentru a citi mai departe.

Mai multe
Ai nevoie de ajutor, de un sfat sau de consiliere?
Dacă simţi că ai putea avea o problemă privind jocurile de noroc şi vrei să primeşti sfaturi sau consiliere, poţi vizita aceste site-uri:

Adictel
GamblingTherapy
Over 18 Only Worried about excessive play? Click here for help. Adictel
Joc responsabil
Gambling Therapy
GamCare
Certificat GamCare
Joc responsabil
Responsible Gaming
Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.

Obţine mai multe informaţii
Ghid
Depuneri şi retrageri
Cum se joacă
Joacă pe mobil
Ajutor
Evenimente şi comunitate
Evenimente live de poker
Turnee de poker
TV
Blog
Jocuri populare
Jocuri de poker
Poker gratis
Poker Omaha
Poker Texas Hold'em
Poker Five Card Draw
Poker Razz
Poker 7 Card Stud
Poker Spin & Go
Home Games
Legal
Termenii serviciului
Politica de confidenţialitate
Securitatea soldurilor contului
Joc responsabil
SP_A0136
SP_A0136
Wild Horse
Wild Horse
Blue Dolphin
Blue Dolphin
Colourful Houses
Colourful Houses
Elephants Family
Elephants Family
Fishing Boat
Fishing Boat
French Puppy
French Puppy
Green Van
Green Van
Lady Bug
Lady Bug
Lonely House
Lonely House
Sunflower Butterfly
Sunflower Butterfly

Comentarii album • 3
phany 6 martie 2023  
POKER ONLINE
- Tu cum ai învățat strategie la începutul carierei? 
- Ca să o zic pe aia cu ”pe vremea mea” și să fiu sincer, noi nu prea învățam, adică discutam despre poker, dezbăteam, locuiam cu încă doi băieți care jucau și ei, așa că mai mult din practică, participam foarte des la turnee online. 

Iată sfaturile noastre pentru a începe să jucați poker online.
1. Nu juca toate mâinile
Aceasta este o greșeală frecventă a începătorilor. Răbdarea este o virtute, iar acest lucru este cu atât mai adevărat la poker. Când începi să joci poker online, asta vrei să faci: să joci poker. Dar asta poate să însemne să joci anumite mâini doar de dragul jocului, în loc să te gândești la mâna pe care o ai și să joci rațional.
În general, cu cât joci mai multe mâini, cu atât vei pierde mai mult. Prin urmare, cheia succesului stă în a alege mâinile care trebuie jucate și mâinile care trebuie aruncate devreme. Dacă joci mai mult de jumătate din mâinile pe care le primești, cel mai probabil joci prea multe mâini. Fă un pas înapoi și regândește-ți strategia. Funcția noastră PokerCraft îți poate fi de mare ajutor, pentru că îți vei vedea istoricul mâinilor jucate și câteva statistici interesante, de exemplu procentajul de câștig cu anumite cărți proprii și câștigurile din diferite poziții la masă.
2. Uită-te cu atenție la cărțile de pe masă
Sunt multe lucruri de ținut minte atunci când începi să joci poker, dar adesea succesul la masa de poker stă în detalii. În timp ce te gândești la strategii sau la eticheta la masa de poker, este posibil să pierzi din vedere chiar ce ai în fața ochilor, și anume cărțile de pe masă.
Când ești începător, concentrează-te sunt cele mai bune mâini posibile pe care le poți realiza. Ai făcut culoare? Există posibilitatea de chintă la două capete? Dacă nu ești atent, poți rata lucruri simple cum sunt acestea, ceea ce te poate costa mult.
3. Uită-te cu atenție la ceilalți jucători
Unul din cele mai bune lucruri pe care le poți face la masă este să știi exact cu cine te confrunți. Ce stil de joc adoptă adversarii: tight, loose, pasiv sau agresiv? Nu vei putea afla decât dacă îi urmărești cu atenție. Bineînțeles, nu trebuie să fii implicat într-o anumită mână ca să îți observi competitorii. Analizează cum joacă împotriva altor jucători, iar atunci când îi întâlnești direct vei avea un avantaj împotriva lor.
4. Nu continua o mână doar pentru că ai investit jetoane în ea
Pokerul este un joc cu suișuri și coborâșuri și, într-un anumit moment din joc, este foarte posibil ca șansa (și cărțile) să nu fie de partea ta. Așadar, nu trebuie să te ferești să renunți la o mână dacă simți că ai fost învins. A plusa cu A♣K♣ înainte de flop este în general o mișcare bună, dar dacă pe flop vin 4♠6♠6♥ iar adversarul pariază serios, nu trebuie să continui să jocii mâna doar pentru că ai plusat înainte de flop.
5. Nu blufa decât după ce ai înțeles cum se blufează
Mulți începători cred că, pentru a câștiga, trebuie să blufezi la un moment dat în timpul jocului. Este adevărat că bluful poate juca un rol important, dar trebuie să știi când să faci asta și în ce situații este binevenit, iar această știință nu vine decât odată cu practica.
Așadar, învăță bine jocul și mai ales urmărește jocul adversarilor. Uneori, te vei confrunta cu jucători care plătesc mereu în anumite situații, și poți pierde masiv dacă blufezi în fața lor. Pe scurt, e mai bine să nu blufezi niciodată decât să blufezi doar de dragul de a blufa.
6. Nu juca poker dacă ești într-o stare psihică proastă
O bună definiție pentru „tilt” în poker este „o stare de confuzie mentală sau emoțională ori de frustrare în care jucătorul adoptă o strategie care nu este optimă”. Deseori, aceasta se poate datora unei serii proaste la masa de poker.
Poate fi dificil de gestionat această situație, prin urmare, dacă ești începător în poker, cel mai bine este să te ridici de la masă până când te simți din nou relaxat. Nu uita, pokerul online trebuie să-ți aducă bucurie! Tiltul este ceva des întâlnit la masa de poker, prin urmare eliminarea sau reducerea sa reprezintă o parte esențială a jocului tău.
Acestea fiind spuse, nu începe un nou joc de poker dacă ești deja într-o stare psihică proastă. Nu vei juca la potențialul maxim, iar ceilalți jucători vor observa acest lucru. Așadar, ia o pauză, chiar și de câteva zile, și revino la acțiune doar când îți dorești cu adevărat să te distrezi.
7. Nu juca dacă ai consumat alcool
La jocurile organizate acasă, cu mize mici, e posibil să te bucure mai mult aspectul social al pokerului, prin urmare nu este o problemă dacă bei ceva în timpul jocului. Dar dacă iei jocul în serios, trebuie să știi că alcoolul îți poate afecta grav capacitatea de a juca bine. E posibil să te facă să te simți mai relaxat, dar reversul medaliei este că vei fi tentat să joci mai liber (loose), adică mai multe mâini decât ai juca în mod normal. Prin urmare, mai ales ca începător, ar fi bine să amâni orice pahar de alcool până la finalul jocului.
8. Joacă la nivelul care ți se potrivește
Unul din motivele evidente pentru care trebuie să începi cu jocuri de 0,05 USD/0,10 USD când ești la început este că nu doar mizele cresc, ci și nivelul jucătorilor. Singurul moment în care ar trebui să treci la următorul nivel este când reușești să câștigi constant la un nivel mai mic. Doar pentru că ai avut parte de o serie grozavă într-o seară nu înseamnă că ești pregătit să treci la nivelul următor.
Ai răbdare, perfecționează-te și urcă treptat nivelurile pe măsură ce câștigi experiență. Pentru a începe să joci poker online, descarcă aplicația noastră gratuită de poker pe bani reali și dă drumul la joc chiar azi. Pe PlayGG vei găsi cele mai incitante jocuri de poker disponibile online, cu funcții pe care nu le găsești nicăieri în altă parte.


Pokerul este cel mai popular joc de noroc din lume. Ai nevoie de noroc pentru a prinde o mână bună cu care să câștigi, însă te poți juca și cu diverse strategii pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. Astăzi îți vom povesti despre ierarhia mâinilor de poker, care sunt cele mai bune mâini Poker, cum sunt departajați câștigătorii în caz de egalitate, când trebuie să renunți la o mână sau din contră, când trebuie să ridici miza dacă ai o mână bună de start. Dacă ești un jucător începător, la finalul acestui articol te vei putea așeza la masă hotărât la masa de poker știind ce mișcări trebuie să faci pentru a obține cele mai bune mâini de Poker.

Sfaturi de Poker pentru începători:
1. Fiți mai agresivi decât ați fi în mod normal
2. ... Dar trebuie să fiți și mai răbdători
3. Observați ca un vultur 
4. Jucați pentru rezultate pe termen lung
5. Dezvoltați-vă aptitudinile
Sfatul 1: Fiți mai agresivi decât ați fi în mod normal...
Singurul mod de a câștiga la poker este să pariați – și singurul mod de a câștiga mult este să pariați mult. Pokerul este un joc de agresiune concentrată și bine sincronizată. Pe măsură ce stăpâniți bazele jocului, veți învăța când trebuie să măriți agresiunea la masă.
Mulți jucători începători sunt pur și simplu prea precauți prea adesea. Ei vor spune pas când trebuie să parieze și vor spune sec când ar trebui să pluseze. La mâinile de deschidere puternice, precum perechile mari sau o mână din A-K sau A-Q, ar trebui să jucați mai agresiv decât ați crede că trebuie. Acestea sunt cărți de deschidere foarte bune. Veți vrea să vă asigurați că, într-un joc cu masa plină, împingeți jucătorii cu cărți mai slabe în afara – sau îi forțați – sau că îi forțați să plătească pentru a rămâne în joc. Nu e nimic mai rău decât jocul slab al unei perechi de regi ca mai apoi să fiți bătuți de cineva care a spus sec cu 8-4 și a prins în mod miraculos o chintă. Faceți-i să plătească să vadă acele cărți, și scoateți cât mai mulți oameni din pot cu putință. Cu șase oameni în pot, șansa de bază pentru câștig este doar 17%. Cu doar doi oameni în pot, ele cresc până la 50%. 
Ce e mai grav la jocul precaut este că vă marchează drept un jucător slab pentru restul mesei. Dacă arareori pariați sau plusați, vă veți găsi în situația de a fi manipulați de jucători mai puternici ce știu că veți ceda în fața presiunii. Când pariați mult, ceilalți jucători vor știi imediat că aveți o mână puternică și toată lumea se va arunca rapid, reducând suma pe care o câștigați.
Rețineți că jocul agresiv crește poturi mari. Dacă aveți o mână câștigătoare, cea mai bună mișcare este să stoarceți masa de tot ce se poate. Asta este și forma cea mai distractivă și mai captivantă de poker.

Sfatul 2: ... Dar trebuie să fiți și mai răbdători
A fi agresiv nu înseamnă să aruncați banii pe mâini slabe, sau să pariați tot în speranța unei cărți bune pe river. Acesta e un mod sigur de a vă pierde banii.
Una din strategiile cele mai simple de poker inteligent este să aruncați mai multe mâini decât jucați. Pentru mulți jucători, asta sună ca un mod foarte plictisitor de a petrece o seară – să stați la masă pur și simplu în timp ce toată lumea joacă.
Rețineți că, bazându-ne doar pe legea mediilor, majoritatea mâinilor vor fi pierzătoare. Dacă nu aveți o mână puternică, cea mai bună mișcare este să vă aruncați, și să o faceți imediat. Folosiți timpul acela pentru a privi ceilalți jucători de la masă și să studiați modul în care joacă. Când nu trebuie să vă faceți griji de mâna proprie, vă puteți concentra pe toți ceilalți.
Concluzia: Așteptați răbdători situația în care șansele vă surâd, iar apoi folosiți agresivitatea pentru a lua potul. 

Sfatul 3: Observați ca un vultur
E o vorbă veche în poker: Jucați jucătorii, nu cărțile. Acesta e un mod dichisit de a spune că pokerul este bazat pe situație. Mână pe care o aveți e bună sau rea doar comparată cu ce ține celălalt în mână. K-K este o mână fantastică, dar dacă alt jucător are A-A, regii dumneavoastră vor pierde 82% din timp. Imaginați-vă situația inversă: Aveți A-10 iar cealaltă persoană are J-J. Flopul arată 10-8-6. Brusc cei doi 10 ai dumneavoastră au doar 20% șanse de câștig.
Cum știți ce are celălalt jucător? Prin observarea celorlalți jucători și studierea jocului lor. Imaginați-vă situația flopului 10-8-6 de mai sus și aveți A-A. Ce faceți? L-ați văzut pe cel de vizavi jucând mâini mari încet în trecut? Puteți juca mai precaut cu așii dumneavoastră. L-ați văzut încercând să facă blufuri mari pentru a încerca să ia potul când sunt cărți "înfricoșătoare" pe masă? Puteți să îi spuneți sec la pariu, sau chiar să plusați, știind că 10-10 e o mână foarte rară.
Învățați cum să citiți ceilalți jucători și fiți atenți la ticuri. Ticurile nu sunt doar obiceiurile nervoase pe care le vedeți în filme, precum jucatul cu monezile sau cu un inel, ele includ și modul în care joacă o persoană. Cineva care a spus sec toată seara și care brusc adaugă mulți bani la pot probabil are o mână imbatabilă, spre exemplu.

Sfatul 4: Jucați pentru rezultate pe termen lung
Ca jucător novice, veți pierde o parte din timp. Într-un anumit punct, veți paria tot pe o pereche de ași, și veți pierde totul în fața altui jucător ce are o pereche de 9 care prinde un al treilea 9 la river. Nu lăsați acest tip de pierderi să vă descurajeze. Șansele nu vor fi întotdeauna în favoarea dumneavoastră, dar pe termen lung, acei ași vor câștiga mai des decât vor pierde în fața acelor 9.  A învăța să câștigați la poker este un proiect pe termen lung ce necesită jucarea a mii și mii de mâini într-un context de joc real. Este singurul mod de a însuși până și bazele, iar pentru a deveni expert e nevoie de mult mai mult de atâtea mâini.
Pe măsură ce vă dezvoltați aptitudinile, folosind acest ghid de strategie de poker, țineți în minte primele trei sfaturi: Jucați precaut, fiți agresivi când e nevoie și studiați masa de parcă e filmul preferat. Asta vă va ține jocul la locul lui și se va opune tentației de joc nesăbuit. Nu încercați să vă recuperați pierderile cu pariuri prostești. Stabiliți un buget – atât pentru fiecare sesiune cât și pe termen lung – și țineți-vă de el.

Sfatul 5: Dezvoltați-vă aptitudinile
Chiar dacă veți învăța mult atât din câștiguri cât și din pierderi, pokerul nu este un joc în care maeștri se fac la masă. Puteți învăța de asemenea mult mai multe prin a citi bloguri și cărți despre strategia de poker. Puteți începe aici pe blogul 888poker, sau să căutați Super System al lui Doyle Brunson sau Harrington on Hold'em al lui Dan Harrington. Sunt multe alte surse despre poker în afară de acestea, dar acelea ar putea fi un punct de pornire.
Jocul online este de asemenea un mod bun de a vă îmbunătăți aptitudinile și cunoștințele. Doar să vă asigurați că alegeți masa corectă. Mesele cu "bani de joc" probabil vor fi pline de amatori ce nu joacă serios. Așa că mai bine rămâneți la turnee cu mize mici cu intrări de 5 dolari sau mai puțin. Luați notițe pe măsură ce jucați pentru a vă ajuta să vă rafinați strategiile pe măsură ce deveniți din ce în ce mai buni. 

Strategie de poker – Întrebări și răspunsuri
Întrebarea 1: Există strategie în poker?
Deși norocul va afecta puternic cine câștigă fiecare mână, jucătorii buni de poker realizează că există un element strategic puternic în jocul de poker. Jucătorii ce folosesc strategie bună se pot aștepta, în mod cert, să câștige mai mulți bani pe termen lung decât cei care iau decizii aleatorii.
Întrebarea 2: Contează ce strategie de poker folosim?
Deși norocul este un factor major în rezultatele pe termen scurt, asta nu înseamnă că strategia noastră de poker este irelevantă (cum ar putea fi în alte jocuri de cazino precum sloturile). Pe termen lung, pokerul este predominant un joc de aptitudine, însemnând că jucătorii cei mai buni pot să se aștepte să aibă profituri constante.
Întrebarea 3: Cum pot învăța strategii bune de poker?
În loc să încercați să deveniți maestru pe cont propriu, este recomandat să folosiți abundența de materiale despre poker disponibile online. Site-uri de antrenament, videouri de antrenament, articole de strategie, forumuri și antrenamente private – acestea sunt toate moduri de a învăța strategie de poker de nivel înalt.
Întrebarea 4: Există o strategie optimă de poker?
Este posibil teoretic să derivi o soluție optimă pentru poker folosind aripa matematicii cunoscută drept teoria jocurilor (game theory). Din păcate, majoritatea variantelor de poker sunt suficient de complexe încât oamenii sunt la o distanță considerabilă de a cunoaște strategia optimă teoretică.
Întrebarea 5: Care este cea mai bună strategie în poker?
Cea mai profitabilă cale de a juca poker este de a folosi strategii de "exploatare". Asta înseamnă că încercăm jocul adversarului pentru slăbiciuni și apoi căutăm să exploatăm acele slăbiciuni cât se poate de agresiv.
Concluzie
CONCLUZIE
Fiecare jucător a avut o sesiune neplăcută la masă. Țineți minte când sunteți la început și vă pierdeți micul buget că mulți jucători profesioniști au pierdut zeci de mii de dolari într-o singură sesiune. Dar au reușit să își revină și să devină câștigători de milioane de dolari în circuitul profesionist.

Toți a trebuit să începem undeva, așa că nu fiți descumpăniți dacă lucrurile nu merg bine imediat. Țineți capul jos, urmăriți sfaturile de poker din postarea aceasta, și continuați să vă antrenați pentru a vă îmbunătăți aptitudinile. Și cel mai important: Distrați-vă! Până la urmă, e doar un joc.
Sfaturi de Poker pentru începători:
1. Fiți mai agresivi decât ați fi în mod normal
2. ... Dar trebuie să fiți și mai răbdători
3. Observați ca un vultur 
4. Jucați pentru rezultate pe termen lung
5. Dezvoltați-vă aptitudinile
Sfatul 1: Fiți mai agresivi decât ați fi în mod normal...
Singurul mod de a câștiga la poker este să pariați – și singurul mod de a câștiga mult este să pariați mult. Pokerul este un joc de agresiune concentrată și bine sincronizată. Pe măsură ce stăpâniți bazele jocului, veți învăța când trebuie să măriți agresiunea la masă.
Mulți jucători începători sunt pur și simplu prea precauți prea adesea. Ei vor spune pas când trebuie să parieze și vor spune sec când ar trebui să pluseze. La mâinile de deschidere puternice, precum perechile mari sau o mână din A-K sau A-Q, ar trebui să jucați mai agresiv decât ați crede că trebuie. Acestea sunt cărți de deschidere foarte bune. Veți vrea să vă asigurați că, într-un joc cu masa plină, împingeți jucătorii cu cărți mai slabe în afara – sau îi forțați – sau că îi forțați să plătească pentru a rămâne în joc. Nu e nimic mai rău decât jocul slab al unei perechi de regi ca mai apoi să fiți bătuți de cineva care a spus sec cu 8-4 și a prins în mod miraculos o chintă. Faceți-i să plătească să vadă acele cărți, și scoateți cât mai mulți oameni din pot cu putință. Cu șase oameni în pot, șansa de bază pentru câștig este doar 17%. Cu doar doi oameni în pot, ele cresc până la 50%. 
Ce e mai grav la jocul precaut este că vă marchează drept un jucător slab pentru restul mesei. Dacă arareori pariați sau plusați, vă veți găsi în situația de a fi manipulați de jucători mai puternici ce știu că veți ceda în fața presiunii. Când pariați mult, ceilalți jucători vor știi imediat că aveți o mână puternică și toată lumea se va arunca rapid, reducând suma pe care o câștigați.
Rețineți că jocul agresiv crește poturi mari. Dacă aveți o mână câștigătoare, cea mai bună mișcare este să stoarceți masa de tot ce se poate. Asta este și forma cea mai distractivă și mai captivantă de poker.

Sfatul 2: ... Dar trebuie să fiți și mai răbdători
A fi agresiv nu înseamnă să aruncați banii pe mâini slabe, sau să pariați tot în speranța unei cărți bune pe river. Acesta e un mod sigur de a vă pierde banii.
Una din strategiile cele mai simple de poker inteligent este să aruncați mai multe mâini decât jucați. Pentru mulți jucători, asta sună ca un mod foarte plictisitor de a petrece o seară – să stați la masă pur și simplu în timp ce toată lumea joacă.
Rețineți că, bazându-ne doar pe legea mediilor, majoritatea mâinilor vor fi pierzătoare. Dacă nu aveți o mână puternică, cea mai bună mișcare este să vă aruncați, și să o faceți imediat. Folosiți timpul acela pentru a privi ceilalți jucători de la masă și să studiați modul în care joacă. Când nu trebuie să vă faceți griji de mâna proprie, vă puteți concentra pe toți ceilalți.
Concluzia: Așteptați răbdători situația în care șansele vă surâd, iar apoi folosiți agresivitatea pentru a lua potul. 

Sfatul 3: Observați ca un vultur
E o vorbă veche în poker: Jucați jucătorii, nu cărțile. Acesta e un mod dichisit de a spune că pokerul este bazat pe situație. Mână pe care o aveți e bună sau rea doar comparată cu ce ține celălalt în mână. K-K este o mână fantastică, dar dacă alt jucător are A-A, regii dumneavoastră vor pierde 82% din timp. Imaginați-vă situația inversă: Aveți A-10 iar cealaltă persoană are J-J. Flopul arată 10-8-6. Brusc cei doi 10 ai dumneavoastră au doar 20% șanse de câștig.
Cum știți ce are celălalt jucător? Prin observarea celorlalți jucători și studierea jocului lor. Imaginați-vă situația flopului 10-8-6 de mai sus și aveți A-A. Ce faceți? L-ați văzut pe cel de vizavi jucând mâini mari încet în trecut? Puteți juca mai precaut cu așii dumneavoastră. L-ați văzut încercând să facă blufuri mari pentru a încerca să ia potul când sunt cărți "înfricoșătoare" pe masă? Puteți să îi spuneți sec la pariu, sau chiar să plusați, știind că 10-10 e o mână foarte rară.
Învățați cum să citiți ceilalți jucători și fiți atenți la ticuri. Ticurile nu sunt doar obiceiurile nervoase pe care le vedeți în filme, precum jucatul cu monezile sau cu un inel, ele includ și modul în care joacă o persoană. Cineva care a spus sec toată seara și care brusc adaugă mulți bani la pot probabil are o mână imbatabilă, spre exemplu.

Sfatul 4: Jucați pentru rezultate pe termen lung
Ca jucător novice, veți pierde o parte din timp. Într-un anumit punct, veți paria tot pe o pereche de ași, și veți pierde totul în fața altui jucător ce are o pereche de 9 care prinde un al treilea 9 la river. Nu lăsați acest tip de pierderi să vă descurajeze. Șansele nu vor fi întotdeauna în favoarea dumneavoastră, dar pe termen lung, acei ași vor câștiga mai des decât vor pierde în fața acelor 9.  A învăța să câștigați la poker este un proiect pe termen lung ce necesită jucarea a mii și mii de mâini într-un context de joc real. Este singurul mod de a însuși până și bazele, iar pentru a deveni expert e nevoie de mult mai mult de atâtea mâini.
Pe măsură ce vă dezvoltați aptitudinile, folosind acest ghid de strategie de poker, țineți în minte primele trei sfaturi: Jucați precaut, fiți agresivi când e nevoie și studiați masa de parcă e filmul preferat. Asta vă va ține jocul la locul lui și se va opune tentației de joc nesăbuit. Nu încercați să vă recuperați pierderile cu pariuri prostești. Stabiliți un buget – atât pentru fiecare sesiune cât și pe termen lung – și țineți-vă de el.

Sfatul 5: Dezvoltați-vă aptitudinile
Chiar dacă veți învăța mult atât din câștiguri cât și din pierderi, pokerul nu este un joc în care maeștri se fac la masă. Puteți învăța de asemenea mult mai multe prin a citi bloguri și cărți despre strategia de poker. Puteți începe aici pe blogul 888poker, sau să căutați Super System al lui Doyle Brunson sau Harrington on Hold'em al lui Dan Harrington. Sunt multe alte surse despre poker în afară de acestea, dar acelea ar putea fi un punct de pornire.
Jocul online este de asemenea un mod bun de a vă îmbunătăți aptitudinile și cunoștințele. Doar să vă asigurați că alegeți masa corectă. Mesele cu "bani de joc" probabil vor fi pline de amatori ce nu joacă serios. Așa că mai bine rămâneți la turnee cu mize mici cu intrări de 5 dolari sau mai puțin. Luați notițe pe măsură ce jucați pentru a vă ajuta să vă rafinați strategiile pe măsură ce deveniți din ce în ce mai buni. 

Strategie de poker – Întrebări și răspunsuri
Întrebarea 1: Există strategie în poker?
Deși norocul va afecta puternic cine câștigă fiecare mână, jucătorii buni de poker realizează că există un element strategic puternic în jocul de poker. Jucătorii ce folosesc strategie bună se pot aștepta, în mod cert, să câștige mai mulți bani pe termen lung decât cei care iau decizii aleatorii.
Întrebarea 2: Contează ce strategie de poker folosim?
Deși norocul este un factor major în rezultatele pe termen scurt, asta nu înseamnă că strategia noastră de poker este irelevantă (cum ar putea fi în alte jocuri de cazino precum sloturile). Pe termen lung, pokerul este predominant un joc de aptitudine, însemnând că jucătorii cei mai buni pot să se aștepte să aibă profituri constante.
Întrebarea 3: Cum pot învăța strategii bune de poker?
În loc să încercați să deveniți maestru pe cont propriu, este recomandat să folosiți abundența de materiale despre poker disponibile online. Site-uri de antrenament, videouri de antrenament, articole de strategie, forumuri și antrenamente private – acestea sunt toate moduri de a învăța strategie de poker de nivel înalt.
Întrebarea 4: Există o strategie optimă de poker?
Este posibil teoretic să derivi o soluție optimă pentru poker folosind aripa matematicii cunoscută drept teoria jocurilor (game theory). Din păcate, majoritatea variantelor de poker sunt suficient de complexe încât oamenii sunt la o distanță considerabilă de a cunoaște strategia optimă teoretică.
Întrebarea 5: Care este cea mai bună strategie în poker?
Cea mai profitabilă cale de a juca poker este de a folosi strategii de "exploatare". Asta înseamnă că încercăm jocul adversarului pentru slăbiciuni și apoi căutăm să exploatăm acele slăbiciuni cât se poate de agresiv.
Concluzie
CONCLUZIE
Fiecare jucător a avut o sesiune neplăcută la masă. Țineți minte când sunteți la început și vă pierdeți micul buget că mulți jucători profesioniști au pierdut zeci de mii de dolari într-o singură sesiune. Dar au reușit să își revină și să devină câștigători de milioane de dolari în circuitul profesionist.

Toți a trebuit să începem undeva, așa că nu fiți descumpăniți dacă lucrurile nu merg bine imediat. Țineți capul jos, urmăriți sfaturile de poker din postarea aceasta, și continuați să vă antrenați pentru a vă îmbunătăți aptitudinile. Și cel mai important: Distrați-vă! Până la urmă, e doar un joc.
Raportează
phany 25 iulie 2022  
Așa cum scrie în biblie, Dumnezeu a creat ingerii,ca si pe oameni,fapturi inteligente,capabile sa facă alegeri.Satana a fost creat de Dumnezeu ca un heruvim ocrotitor ,dar inima i s-a ingamfat și a dorit să fie ca Dumnezeu.Aceasta a fost și momeala cu care a prins satana pe om în plasa sa (Geneza 3).Domnul Isus Hristos spune ca Satana este tatăl minciunilor,sau cel ce a creat minciuna.Din Iuda 1.6 vedem ca ingerii rai nu au fost creati așa,ci au căzut prin alegerea lor.Matei 25.41.Dumnezeu va zice celor de la stânga lui.Duceti-va de la Mine,blestematilor,in focul cel veșnic,care a fost pregătit Diavolului și ingerilor lui.Dumnezeu a creat pe om după chipul și asemanarea Sa,Omul traia calauzit de Duhul Sfant și cu toate ca avea libertatea de a alege.el nu cunostea binele și raul. Fiind in grădina Edenului omul nu avea alta interdictie decât sa nu mănânce din pomul cunoasterii binelui și a raului.Dumnezeu cunostea firea pacatoasa a omului și știa ca din moment ce va cunoaște binele și raul,firea lui il va împinge sa aleaga raul,mai degrabă decât binele, Din acest motiv Dumnezeu a hotărât ca din moment ce va cunoaște binele și raul omul sa nu mai poată trai veșnic,ca nu cumva și raul sa rămână veșnic. Dumnezeu cunostea binele și raul,dar în sfintenia și neprihanirea Lui,niciodata nu s-a lăsat controlat de rău și El nu poate fi ispitit măcar sa facă rău. Satana nu a înșelat pe Eva cu privire la cunoasterea binelui și a raului.Atunci li s-au deshis ochii la amândoi,au cunoscut ca erau goi,au cust împreuna frunze de smochin și și-au făcut sorturi din ele . Dumneze a spus atunci ca omul a ajuns ca unul din Ei,cunoscand binele și raul.Prin neascultare omul a ajuns sa cunoască binele și raul.Prin înșelăciune ,diavolul l-a departat pe om de Dumnezeu și l-a făcut robul sau.Domnul Dumnezeu a zis,,iata ca omul a ajuns ca unul din Noi,cunoscand binele și raul...Sa-l impiedicam acum sa nu cumva să-și întindă mana sa ia și din pomul vieții,sa mănânce din el și sa trăiască în veci.Spiritul omului a murit chiar în ziua când a mâncat din pomul cunoasterii binelui și a raului,desi ramase în viața fizic. Omul a pierdut Duhul lui Dumnezeu,a pierdut accesul la pomul vieții și relația cu Dumnezeu,fiind izgonit din rai

Și evolutia continua pe pământ cu scopul , sporirii maxime a binelui și respectiv eliminarea totala a raului cum era în grădina Edenului cu scopul realizarii raiului pe pământ. Aici,in goana după realizarea conditiilor necesare vieții au avut loc schimbari pe diferite meridiane și paralele ce au determinat unele modificari nesemnificative la culoarea pielii,obiceiuri și ocupatii predominante .In decursul secolelor s-au inmultit și s-au organizat în grupuri



Sfârșitul lumii,Popor,izvor renascator de viata și avanturi,Din tine ies,in tine merg și cant a tale canturi Cine fabrica zaharul are și multe produse secundare cu ponderea colectate și utilizate în hrana animalelor sau ingrasaminte naturale, zat De ce ladati berea,o consumati și nu vorbiți de zat,simultan. A-ți găsit și lui o intrebuintare buna,la hrana animalelor,in diferite cantitat,i periodice



V-ați obișnuit sa vedeți direct și ușor numai ipostaze rele, dar cum e firesc,binele și raul șanț de multe ori vecini de scara,de apartament Și trbuie să-i privm cu blandete Așa ca imaginativa acest sfârșit ca un proces istoric de separare a binelui de rău,care în mod natural se întâmpla indiferent de voința și conștiința noastră De pilda acum,in timp ce descriem ororile prin care trec unele colectivitati din Ucratna și vedem tragismul concret din teren imediat se pune pata pe puțin ce este vinovatul de producerea acestora și vom dori verzi și uscate ,negativisme lui...cautand eliminarea lui și a fenomenelor de pe front

Procesele natrale,nefortate în evolutia unei turme de oi...ce tind spre omogenizare prin interventia omului la ingrijirea și curatarea de rutina
Raportează
phany 8 decembrie 2019  
am avut o raspundere nesesizata ca de la om la om si incerc sa repar consecintele.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.