Super !
Vad ca i-ati dat boia la greu :)
Gustul nu se discuta , trebuie sa fie delicioasa !
Eu am facut numai tinuta la bait si a ramas pe culoare naturala , foarte delicioasa si aia .
Pofta buna !!!
Boia am dat, dar culoarea a capatato de la caldura eu afum la cald adica jar de fag dupa care pun un ciot de prun uscat fara coaja si ii tin circa 40 minute ,in rest piper cimbru usturoi boia iute dupa gust,astia sunt hycole la 4 luni ,multumesc pentru aprecieri!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Vad ca i-ati dat boia la greu :)
Gustul nu se discuta , trebuie sa fie delicioasa !
Eu am facut numai tinuta la bait si a ramas pe culoare naturala , foarte delicioasa si aia .
Pofta buna !!!
Pai arata bine hycole la 4 luni !
Spor in toate va doresc !