1482 poze   136267 vizite
CORDON BLEAU
CORDON BLEAU
CU LEGUME SOTE
CU LEGUME SOTE
dupa atitea sarbatori...
dupa atitea sarbatori...
merge fasolea batuta
merge fasolea batuta
clatite cu dulceata
clatite cu dulceata
prajitura cu crema de smantina
prajitura cu crema de smantina
chiftelute,cartofi natur,ardei copt
chiftelute,cartofi natur,ardei copt
rata pe varza
rata pe varza
cu marar
cu marar
placinta cu branza
placinta cu branza
placinta cu branza
placinta cu branza
sectiune
sectiune

Comentarii album • 48
anonim
andruta 11 februarie 2012  
Cat de bine arata toate !!!
Raportează
adriana85 9 octombrie 2011  
delicios si frumos!
Raportează
madalinayly 24 septembrie 2011  
super!Felicitari!
Raportează
ANDAMANUELA 21 mai 2011  
se vede ca sunteti o gospodina de nota 20.felicitari
Raportează
Ninutza 12 mai 2011  
Arata foarte bine cozonacii!Daca nu te superi,ce reteta ai folosit?
Raportează
ankacostache 6 martie 2011  
ce bine arata tarta! felicitari!
Raportează
cassy 6 martie 2011  
foarte bine arata tarta cu fructe, ca imi vine sa ma servesc cu o bucata, ....dar cand sa iau am dat cu mana in monitor:) FELICITARI !
Raportează
merilou 6 martie 2011  
multumesc.e o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Raportează
Meme 5 martie 2011  
Foarte bine arata tarta!Eu m-am lasat de gatit:))
Raportează
angelica 4 martie 2011  
ce bine arata!
Raportează
cassy 6 februarie 2011  
este delicios pestele cu mamaliguta , daca iti place si cu mujdei de usturoi...
Raportează
merilou 6 februarie 2011  
Bun bun,dar nu stiam ca este asa de bun facut la cuptor cu un pahar de zeama de lamaie .Numai ca e mai bun a doua zi rece,cald e cam greu la stomac.
Raportează
Meme 6 februarie 2011  
Bravo doamna,este tare bun cu mamaliga!!
Astazi pregatesc si eu peste,ca prea ati gatit toate:))
Raportează
merilou 26 ianuarie 2011  
Eu am facut cu ton si cu masline de doua ori dar nu prea se dau in vant ai mei dupa ele;asa ca le-am cam mancat singura .
Raportează
Meme 26 ianuarie 2011  
Eu am folosit o cutie de ton,200 gr. masline,si lingurita de zeama de lamaie.Le-am bagat la robot si am pus aceasta comp. peste foaia de placinta.Am rulat foaia,am pus-o la congelator o ora dupa care am tait-o felii si am pus la cuptor.
Am sa incerc si cu branza,cum ai facut tu,cred ca este gustoasa!
Raportează
angelica 25 ianuarie 2011  
buna idee
imi plac branzoaicele, dar totusi dureaza sa le faci
fantezia in bucatarie nu are masura...:)))
Raportează
Meme 24 ianuarie 2011  
Cred ca ne=a apucat pe toate sa gatim pangasius:)))
Raportează
cassy 23 ianuarie 2011  
si tu ai pregatit pangasius???
Raportează
cassy 23 ianuarie 2011  
MAI AI O FELIE?
Raportează
angelica 19 ianuarie 2011  
aha, placinta cu dovleac...
imi place dovlecul la nebunie, dar il fac copt in cuptor
placinta cu el inca n-am incercat
te rog, scrie-mi reteta
multumesc
Raportează
merilou 19 ianuarie 2011  
foile:o lingura otet,2 linguri ulei,sare,o cana apa,faina cit cuprinde, 1/2 lingurita de drojdie uscata sau normala 20g.Se framinta un aluat normal si se imparte in 4 sau 6 depinde cit ai tava de mare.pe masa se pune faina mai multa ca sa se poata intinde foile cit se poate de subtiri sa se vada prin ele.nu e foarte usor ,experienta se capata pe parcurs.Odata foaia intinsa se unge cu ulei ,se presara dovleac crud dat pe razatoarea mare cit sa acopere foaia in strat subtire se ia zahar cu mina si se presara peste el ,apoi nuca pisata si un strop de scortisoara macinata.se ruleaza si se aseaza in tava.se procedeaza la fel cu toate si se unge cu ou batut si se coace la 200grade 1 ora.Am uitat sa mentionez ca aluatul nu se lasa la crescut decit 10 minute.Este o placinta deosebita la gust dar e mai buna rece a doua zi.
Raportează
angelica 21 ianuarie 2011  
multumesc tare mult
eu fac asa cu mere, dar fara nuca si este tare buna
nu vad de ce sa nu fie si cu dovleac
da, da, ...voi incerca in viitorul apropiat
multumesc inca o data si te tin la curent...:)))
Raportează
merilou 21 ianuarie 2011  
Fara nuca este putin gretoasa,se simte prea tare mirosul de dovleac.Cu nuca e foarte fina este o delicatesa.Pe cind la mere nu poti strica aroma lor cu altceva chiar si nuca.Aroma de mar copt e unica...
Raportează
angelica 23 ianuarie 2011  
ai dreptate
din pacate nu reusesc acum sa gasesc dovleac la piata
dar sper intr-un viitor , totusi
Raportează
angelica 14 ianuarie 2011  
buna ideea cu fasolea batuta...:)))
Raportează
cassy 13 ianuarie 2011  
cat de gustoasa poate fi(rata pe varza), chiar nu am mancat de multa vreme,are un gust extraordinar!!!
Raportează
mihaeladinsomova 8 ianuarie 2011  
fooooarte buna fasolea batuta dupa atata carne si carnati!
Raportează
cassy 8 ianuarie 2011  
delicios albumul tau, felicitari !!!
Raportează
angelica 8 ianuarie 2011  
mmm, ce bine arata
imi dai idei pentru maine cand vin copiii la masa...
Raportează
merilou 3 ianuarie 2011  
A FOST BUNA TARTA...O SA TRECI LA VARA CIND VA INFLORI GRADINA.
Raportează
Meme 3 ianuarie 2011  
Trebuia sa-mi organizez timpul in asa fel incat sa trec si pe la tine sa gust din bunatatile astea:)
Raportează
angelica 26 decembrie 2010  
mmm,,,ce apetisant arata
iar de sarbatori ti-au iesit frumosi cozonacii
felicitari
Raportează
Meme 12 decembrie 2010  
Grozava supa crema de ciuperci!
Ceva asemanator am mancat la hotel Afrodita in Venus si mi-a ramas gandul la ea.
Raportează
thays13 9 septembrie 2010  
yammy ce de bunatati...
Raportează
cassy 9 iulie 2010  
CE DE BUNATATI !!!! ... immm??? ma gandesc sa-ti fac o mica vizita ("_*)
PS arata minunat si gustul sunt convinsa ca e pe masura !!! FELICITARI !
Raportează
anonim
ella68 6 iulie 2010  
doamne,ce de bunatati...
Raportează
tiliotilia 26 aprilie 2010  
super arata toate!
vreau si eu reteta de la prajitura cu iaurt, te rog!
Raportează
DUNCAN 27 ianuarie 2010  
MI S-A FACUT ASA O POFTA!
Raportează
Meme 17 ianuarie 2010  
Arata super bine,de gust nu mai vorbesc,cu siguranta sunt grozave!!
Raportează
cassy 16 ianuarie 2010  
ce bine arata toate , yami, yami....
Raportează
loretm 7 ianuarie 2010  
FOARTE BINE ARATA TOTUL
Raportează
georgia 1 ianuarie 2010  
FELICITARI!TOTUL ARATA SUPER BINE!!!!!TARTA SI PRAJITURA CU IAURT,,,,, DE NOTA 20!TORTUL DE NUNTA E FACUT TOT DE DUMNEAVOASTRA???
Raportează
merilou 5 ianuarie 2010  
Nu .Tortul de nunta nu e facut de mine....mi-as schimba jobul daca as face asa torturi...
Raportează
Meme 25 decembrie 2009  
Grozava tarta!!!!!!
Raportează
andruta 23 decembrie 2009  
Tocmai ce-am "impletit" 150 de sarmale.. Chiar c-as manca o felie de tarta... si-o felie din prajitura cu iaurt..Dar si-un castravete murat... Yammy...
Raportează
lalea 21 decembrie 2009  
cred ca ti ff mult la aspect.
Raportează
lalea 15 decembrie 2009  
ff aspectoase.cred ca sunt si ff gustoase.
Raportează
Meme 4 decembrie 2009  
Ce bunatati ai pregatit!!!!!!!!!!!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.