Tomatilo ( Physalis ixocarpa ), cunoscut și sub denumirea de roșie cu coajă mexicană , este o plantă din familia Solanaceae, care are fructe mici, sferice și verzi sau verde-violet cu același nume. Tomatillos își au originea în Mexic și au fost cultivate înca din epoca pre-columbiană . Un element de bază al bucătăriei mexicane , ele sunt consumate crude și gătite într-o varietate de feluri de mâncare, în special salsa verde . Tomatilo este o plantă perenă , dar este cultivată în general in agricultură în fiecare an ca și cum ar fi o plantă anuală . Soiul Giant produce din abundență fructe foarte mari, aromate, rotunde. Pot fi mari ca si caisele. Se coc de la verde deschis la galben. Gustul acestui tomatillo este o combinație plăcută de acru și dulce.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.