Un iepure taiat bucati Se cresteaza bucatile pentru a patrunde mai bine sosul si condimentele.
Ingrediente: 2 pahare de vin alb demidulce 2 rosii taiate felii 1 ardei gras feliat 2 cepe taiate julliene multe masline ... 1 capatana de usturoi- se taie catei de usturoi ca sa dea gust mai puternic Ulei de masline dupa gust Condimente mediteraneene dupa gustul fiecaruia Masline Sare si piper dupa preferinte Se introduc bucatile de iepuri si toate ingredientele intr.o punga speciala pentru cuptor , se omogenizeaza bine , se leaga punga si se lasa in frigider 2 zile . Se va intoarce punga din cand in cand in frigider. La cuptor se introduce pentru 1 ora si 30 minute la 180 grade. A se servi cu un vin alb demidulce !
Pofta buna !
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: madboycip
Mesaj:
madboycip
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.