Vigoare mare, corzile sunt brun-galbui. Frunzele de marime mare-mijlocie, pentagonale, verzi deschise. Strugurii sunt mari (335 g), cu boabele dispuse compact. Boabele sunt mijlocii-mari (3,7 g), de culoare albastru inchis, puternic brumate. Coaja este subtire. Pulpa este tare, zemoasa, insa cu gust neutru, samburii sunt mici.
Valoare de cultura:
Strugurii se matureaza foarte devreme, in prima decada a lunii august. Este un soi cu fructificatie abundenta, cu rezistenta buna fata de boli. Boabele nu putrezesc. In anii nefavorabili, fertilizarea este mai slaba, in aceste cazuri in ciorchine printre boabele coapte raman si boabe verzi.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
ANUL ACESTA O SA MA STRADUIESC SA PUN POZE!:))