Ingrediente 400 g piscoturi 100 g branza dietetica Lacteea 150 g zahar pudra esenta de vanilie 200 ml frisca lichida 500 g iaurt simplu sau cu fructe 2 plicuri gelatina granule 700 g compot piersici/struguri sau alte fructe 400 ml frisca lichida 2 plicuri Tort - Gelee transparent, Dr. Oetker
Mod de preparare Se tapeteaza o forma de chec/cozonac cu folie alimentara. Se scurg fructele din compot. Cu sucul ramas se umezesc foarte putin piscoturile. Apoi cu ele se tapeteaza marginile formei.
Punem gelatina la hidratat conform intructiunilor, in aprox. 200 ml de lichid (apa sau compot). Eu folosesc apa. Dupa ce s-a hidratat pret de cateva minute o punem pe foc fara a o fierbe insa, doar cat sa devina lichida.
Crema de branza o amestecam cu zaharul pudra, adaugam iaurtul, fructe din compot taiate, frisca batuta spuma si gelatina in fir subtire. Crema obtinuta o turnam in forma de chec, ce a fost in prealabil tapetata cu piscoturi. Peste crema asezam din nou piscoturi. si dam la frigider de seara pana dimineata sau cel putin pentru 4 ore.
Rasturnam invers pe un platou.
Pentru decor folosim fructe ce le asezam pe prajitura. Putem folosi pentru ornat si frisca, dupa cum doreste fiecare. La sfarsit, peste fructe se toarna Tort - Gelee.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.