An pofida focurilor inamice,a soimilor si a altor capcane pe care le antalneau pe parcurs,porumbeii mesageri au avut o rata de succes de 98% an misiunile ce le-au fost ancredintate.An prezent armatele-franceza,suedeza,israeliana si chineza folosesc an continuare porumbei voiajori pentru misiuni.Acestia s-au dovedit utili si an razboiul din golf.
"Si porumbelul s-a antors la el,spre seara,si iata,avea an ciocul sau o ramura verde de maslin.Atunci a cunoscut NOE ca s-a scurs apa de pe fata pamantului."
salut.fff interesant nu stiam ca porumbeii pot zbura cu asa ceva legate de el !!!!!
si doar nu am porumbei de eri.ori cum ei trebuie sa intre si au intrat oricum in istorie.sunt niste pasari demne de apreciat din toate motivele.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.