150g nuca cocos ( biscuiți dati prin robot) 1 l lapte 200g zahar 50g cacao 50g unt 80g amidon 1 lingura esenta de rom 400ml frisca lichida In tava de aragaz se presara nuca de cocos( biscuitii) cat sa fie acoperita foarte bine toata tava. Pentru budinca se pun la fiert laptele, cacaua, zaharul si amidonul si se amesteca pana se ingroasa. Se opreste focul se adauga untul si esenta de rom . Budinca fierbinte se pune peste nuca de cocos , se niveleaza bine si se lasa la racit. Dupa racire se da la frigider cca. 1 ora. Dupa o ora se pune frisca pe toata suprafata si se mai da la rece 1 ora Dupa ce s-a racit se taie dupa marimea dorita si se ruleaza.
Nu înțeleg. Scri nuca de cocos și biscuiții ii pui in paranteza. De ce? Nu amestecam biscuitii mixați cu nuca de cocos? Și ce cantitate de biscuiți? Din moment ce nu și scris asta înseamnă ca nu s buscuitii la care ma gândesc eu. Te rog explica-mi. Mulțumesc.
Se foloseste ori nuca de cocos ori biscuiti. Biscuiti pisati cat sa acopere fundul unei tavi. Eu am trisat putin pe jumatate din tava am pus nuca de cocos iar pe cealalta jumatate biscuiti pisati
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Mulțumesc.