Prajitura de ciocolata cu bilute de brinza si cocos
Pentru bilutele de brinza si cocos: 250 g brinza 50 g cocos 50 g zahar 2 galbenusuri 3 linguri fara virf de amidon(sau o lingura de faina)
Pentru blatul de ciocolata: 4 oua 60 g zahar 50 ciocolata topita 2 linguri faina 2 linguri amidon 3 linguri cacao (toate fara virf) un praf de sare praf de copt pe virful unul cutit vanilie
Pentru glazura: 120 ml lapte 50 g zahar 25 g unt 100 g ciocolata
Pentru bilute se amesteca toate componentele, apoi se modeleaza cu miinile umezite bilute de marimea unei nuci. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si unsa cu unt. Se prepara aluatul: Se bat ouale cu zaharul, se adauga ciocolata topita si vanilia, apoi ingredientele uscate (in reteta originala albusurile se bat separat si se incorporeaza la sfirsit). Se toarna aluatul obtinut peste bilutele de brinza din forma. Se coace la foc mediu (180 C) circa 25-30 de minute Pentru glazura: Se pun intr-un ibric laptele, zaharul si untul, si se fierb pe foc mic citeva minute, pina se ingroasa putin. Apoi se adauga ciocolata, se amesteca rapid pina se topeste, si se toarna glazura pe prajitura calduta. Se taie rece.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.