Blat:
-1ou
-80g unt
-8linguri zahar
-200g faina
-1lingurita bicarbonat
Crema:
-1 ou
-3 galbenusuri
-200g zahar
-1branza dulce
-2 plicuri zahar vanilat sau esenta de vanilie
-1 plic de budinca de vanilie
-300ml lapte
-3 linguri gris
-stafide
Toate ingredientele pentru blat se amesteca si se intinde un blat subtire,intr-o tava tapetata cu hartie de copt si de dimensiuni 24/24 cm.Nu va speriati,blatul arata ca niste biscuiti pisati dar se va lega cu crema
Galbenusurile,oul se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga pe rand celalate ingrediente amestecand
bine.Se toarna peste blat si se da la cuptor(180gradeC)timp de 50 min.Cand e gata se scoate tava din cuptor si se pune deasupra bezeaua facuta din cele trei albusuri batute cu 4-5 linguri
zxahar.Se da din nou tava la cuptor timp de 10-15 min,pana cand bezeaua devine aurie.Eu am folosit grilul pentru bezea