100 g ciocolată cu lapte 100g ciocolată amăruie 6 linguri de cremă de fistic 20 de grame de unt 50 de grame de kataif 50g ciocolată albă
Mod de preparare Se toacă mărunt kataiful și se prăjește în unt, până când se rumenește, iar apoi se ia de pe foc. Se topește ciocolata. Se toarnă ciocolata albă în formă și se dă la frigider. Când s-a întărit se toarnă un strat subțire de ciocolată topită ( se amestecă cele două ciocolate cu lapte și cea amăruie) în formă și se bagă la frigider timp de 30 de minute sau până s-a întărit. Între timp se amestecă kataiful rumenit cu crema de fistic, până când se omogenizează. Se scoate forma de ciocolată cu primul strat din frigider, iar peste el se pune amestecul de kataif cu fistic. Peste acest amestec se toarnă ciocolata rămasă și se bagă din nou la frigider, aproximativ o oră jumătate sau până este suficient de tare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.