Blat:
300g biscuiti
3linguri zahar
50mg unt
Crema:
20g gelatina
5 oua
1/2 l lapte
1 lingura faina
300g zahar
400-500g frisca
4-5 banane taiate pe lung
3 mandarine
Biscuitii sa faramitaza cu robotul,apoi se amesteca cu zaharul si untul si se taseaza foarte bine pe fundul unei tavi de
tort.Se da la frigider pana facem crema.
Crema:
Galbenusurile se amesteca cu zaharul,peste ele se pune laptele si se da la fiert la foc mic pana se ingroasa .Se pune in crema luata de pe foc gelatina(topita).Se lasa sa se raceasca.Batem frisca si albusurile spuma pe baie de aburi.Dupa ce crema s-a racit se amesteca cu frisca si albusurile spuma.
Se toarna crema peste blat si banane si se da la rece 2-3 ore.
Se orneaza cu frisca si mandatine sau dupa preferintele fiearuia.