prajitura de post cu nuca si stafide 400g faina,400 g miez de nuca macinat,100 g stafide ,1 cana de apa mineral ,1 lingurita rasa bicarbonate stins cu zeama de lamiae ,250 g dulceata de visine ,100 ml ulei ,1 lingurita scortisoara ,1 lingura cacao. preparare :pui toate ingredientele intr un castron mare si amesteci bine cca 5 minute ,apoi compozitia rezultata o torni intr o tava de cuptor unsa cu ulei si tapetata cu faina .coci prajitura la foc potrivit cca 45 50 minute .lasi 10 minute sa se raceasca ,presari zahar pudra si tai prajitura in romburi sau patrate .eu am adaugat in plus esenta de cafea si trandafiri iar in loc de zahar pudra am pus nuca de cocos .cantitatea este pt 14 portii .pt mai multe dublati sau triplati cantitatea .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.