Multumesc, cand gasesc in frigider fructe din care stiu ca pot face dulceata, trec repede la aparat, decat sa se strice asa ca nu le papam, mai bine la iarna pe tortulet, pe prajituri sau pe clatite, o sa fie aur....
Nu ma mai pot dezlipi de aceste imagini...privindu-le simt si aroma fiecarui preparat!Totul arata nemaipomenit de bine!Felicitari si mult spor in continuare!Pupici!
Stimata Doamna, dar nu va mai odihniti un pic .. ? :) :) :)
Nu va e mila si de noi muritorii de rand .. ca ne-au secat glandele salivare .. !!! offf :( :( :(
Oooo, dar se face zacusca si din fasole boabe, din morcovi, din fasole verde...din cate nu se face, aia din peste e gustoasa tare...multumesc si daca o sa doresti o sa iti dau reteta!
tot ce e posibil!eu doar din vinete si ciuperci fac pt.iarna.cu rondurile de portocale ce faceti?eu pun cubulete ...si folosesc la ganajul de ciocolata..etc.
Daca mai ramane ceva, vorbim in primavara, important este sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne de-a sanatate, ceea ce va doresc si d-voastra si familiei, si apoi vom vedea daca ramane ceva!
Draga mea Eniko, iti multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!,sigur ca sunt tare gustoase, am desfacut un borcanas mic de castraveti pe care l-am si terminat, azi am pus unul mai marte sa avem pentru toamna!!!
Pai de asta nu mai intri in gradinile noastre! Faci chestii bune pentru iarna! Si eu ma ocup acum cu de toate!!!! Oare ne-ar mai trebui o pereche de maini ??
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.