Reteta Purin: ( 1 kg urzici la 10 litri de apa ) 10 kg urzici la 100 de litri de apa. Se lasa sa fermenteze natural 2 saptamani , pana nu mai face spuma deasupra. Apoi se filtreaza si se pune in damigene si se depoziteaza in beciuri racoroase ( poate fi depozitata cu succes ani de zile). La utilizare se dilueaza aceasta solutie astfel: 1 litru de purin la 5 litri de apa. Si-apoi utilizare. Atentie la momentul aplicarii. Nu aplicati asa ceva la pomi dupa data de 20 iulie pentru ca vegetatia va fi abundenta si nu mai exista timpul fizic pentru maturarea tesuturilor lemnoase tinere si la primul ger e posibil sa pierdeti ce a crescut in urma stimularii dupa aceasta data. Succes!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Eu l-am folosit atat ca îngrasamant foliar cât si ca si solutie contra la mana.