70 poze   37695 vizite
Albume
A aparut gripa caninaActivitatile zilnice ale perusuluiAGRESIVITATEA POATE FI CONTROLATAAlegerea unui CatelAlegerea unui catel sanatosAlimente strict interzise la cainiAMSTAFF SAU PIT BULLAprecierea varstei cainilorCainele Bulldog FrancezCanarulCand hamsterii fac puiCand ii faci baie caineluiCand papagalul isi smulge peneleCapacitatile cognitive ale porumbeluluiCatelul trebuie sa se potriveasca cu personalitatea stapinuluiCele zece reguli de aur pentru ingrijirea cateluluiCIOBANESC GERMANComportamentul si limbajul iepurasilorConstructia unei custi de iepuriCum invatam iepurele de casa sa foloseasca ladita-toaletaCUM SE POATE TRATA TEAMA LA CAINIDeclaratia drepturilor cainilor de companieDespre comportamentul pasarilorDihorul de casaDisciplinarea pisicilorDresaj si comportamentGreseli pe care le fac stapanii de cobaiHrana purcelului de guineeaIepurele de vizuina Oryctolagus cuniculusIngrijiri necesare pentru nevastuica bolnavaLEGISLATIELimbajul corpului la iguanaLupiiLuptele cu cainiNotiuni de dresaj pentru tractiuneNU VA SUPARATI PE CAINE DACA LATRA PREA MULTOgarul CenusiuOrezul in alimentatia caineluiOrginea si raspandirea lupuluiPisica salbaticaPisicile SnowshoePIT BULLPorumbei voiajoriPorumbelul amenajarea custii potrivitePorumbelul guleratPot trai chinchilele in aceeasi casa cu o pisicaPotarnicheaPrepelitaProblemele cu greutatea la cainiPsihologia caninaRasa American Staffordshire TerrierRasa Boxer Deutsche Boxer Boxer GermanRasa DobermanRase de cai - Pursange ArabRecomandari in vaccinarea cainilorReguli de ingrijire a pasarilorReproductia cainilorROTTWEILERSarea in alimentatia caineluiSemnele unei probleme de sanatate la pestii de acvariuSimturile porcusorului de GuineeaSobolanul ca animal de companie - generalitatiSpecii amenintate de incalzirea gloabalaStancutaTaxa pe latrat a ajuns la 800 de leiTest IQ caninTestul CampbellTritoniiUn singur porcusor de Guineea sau mai multi

membru din 9 februarie 2010

PIT BULL

Descriere: este evident chiar si dupa infatisare ca Pit Bull-ul este un caine puternic si cu o vointa extraordinara.

Forma capului este ca o caramida, avand falci extrem de puternice si o muscatura feroce. Gatul este gros, si bine-definit. Are o musculatura bine dezvoltata, este agil si extrem de puternic pentru statura sa. Urechile sunt de obicei taiate. Ochii sunt rotunzi si de culori diverse.

Blana este scurta. Se gasesc intr-o larga varietate de culori.

Temperament: desi s-a creat falsa impresie ca acesti caini ar fi agresivi fata de oameni, in realitate nu este asa. Tendintele agresive din comportamentul lor sunt directionate catre alti caini sau alte animale si nicidecum catre oameni. In cazul in care sunt socializati corespunzator, cainii Pit Bull nu vor fi agresivi nici fata de alte animale.

In ciuda tuturor aparentelor, acesti caini sunt animale de companie extrem de loiale, afectuoase chiar, impacandu-se bine cu adultii si copiii deopotriva. In general sunt obedienti si dornici si faca pe plac stapanului.

Pot fi si caini de paza extrem de curajosi, inteligenti si plini de vitalitate.

Pot fi caini excelenti de joaca pentru copii, deoarece au o buna toleranta la durere, suportand joaca uneori dureroasa pentru ei. Ca in cazul majoritatii raselor, nu este recomandat sa fie lasati singuri in compania unor copii straini.

Folositi initial drept caini de lupta, acestia si-au pastrat unele instincte, intrand adesea in conflict cu alti caini. Insa, un minimum de dresaj corecteaza acest comportament. Cel mai bine este ca Pit Bull-ul sa fie socializat de mic si tinut sub control, pentru a-i infrana pornirile razboinice fata de alti caini.

In concluzie, este atat un caine excelent de paza, cat si un caine de companie extraordinar, daca este crescut corespunzator. Din nefericire, multi aleg aceasta rasa pentru a-i scoate in evidenta agresivitatea, si astfel contribuind la reputatia nu foarte buna a rasei.

Probleme de sanatate: Este o rasa in general fara mari pobleme de sanatate. Posibile boli sau afectiuni: displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima.

Acesti caini pot fi crescuti in apartament, insa au nevoie de mult exercitiu. Sunt foarte activi in apartament. Prefera climatele mai calduroase.

Au nevoie de mult exercitiu, insa nu uitati sa ii tineti in lesa in locurile publice pentru a evita luptele cu alti caini.

Blana Pit Bull-ului este usor de intretinut mai ales deoarece este scurta. Necesita periaj regulat.
pitbull
pitbull

Comentarii album • 1
florea1 1 octombrie 2014  
f frumos.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.