ingrediente.1l apa,700gr.zahar,300gr.petale de trandafir ,1pliculet de sare de lamaie. preparare.Folosim doar trandafiri roz, parfumati anume de dulceata. Desprindem petalele si taiem varfurile albe(sunt amarui) si se freaca cu sarea de lamaie pana lasa putina zeama. Fierbem apa cu zaharul pana devine un sirop,adaugam petalele luam spuma care se formeaza si se fierbe pana se leaga bine siropul si curge de pe lingura in picaturi. Se pune in borcane calduta ,se intorc cu capacul in jos pentru a se sigila mai bine si a nu patrunde aerul..Pofta buna.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.