draga mea iti multumesc pentru gandurile bune trimise de pasti 2017,acum am gasit mesajul ,am uitat parola si nu am putut sa mai intru...am avut si multe probleme sotul a fost operat,a murit un nepot al sotului, socrul fratelui meu ,fratele meu de 62 de ani si alte probleme si nu am mai putut lua legatura cu tine.te saurt si iti doresc tot binele .......
Noua ne place foarte mult!Este primul sos care se termina inainte de sfarsitul iernii!...Banuiesc ca este gustoasa zacusca de fasole cu gutui,ii da un gust dulce acrisor si o aroma mai bogata!
Multumesc frumos!Mai toate retetele sunt scrise in josul paginii la comentarii...sosul cu gutui apare la un raspuns de acum 9 luni pentru "bonita12"!
O zi buna,iti doresc!
Ba da,se poate cu aproape orice fel de ciuperci,chiar si ciuperci albe din supermarket!
Sarbatori fericite,draga mea!Un An Nou mai bogat in realizari,multa sanatate,fericire si impliniri,alaturi de cei dragi!
Ghebe cumpara in fiecare an tatal meu, de la cei care le vindeau, pe ulita.. Se enerva rau mama, ca isi planifica diverse treburi si se trezea cu ditamai cosul de ghebe, ce trebuiau puse la conservat....
Ghebele simple nu-mi plac nici mie,de aceea le combin cu gogosari,morcovi,ceapa,mere si cand gasesc struguri fara samburi,pun cateva boabe...Pregatesc otetul(o parte otet ,cinci parti apa,sare si zahar dupa gust-eu il fac mai dulce-,piper boabe,frunze de dafin)si cand da in clocot adaug ceapa taiata solzi,gogosari taiati fideluta,morcovi dati pe razatoare,felii subtiri de mere galbene si las totul sa mai clocoteasca 2-3 minute.Apoi adaug ghebele fierte si clatite de zeama in care au fiert,mai las 2-3 minute sa clocoteasca si las sa se odihneasca 10 minute.Fierbinte,pun salata in borcane si le sterilizez.Iese foarte buna,aromele se intrepatrund.
am facut aces ghiveci si e f bun,ulitmul borcan l-am folosit in aceste zile....si te tot pomenesc,la nepotele le-a placut mult ca am pus si ghebe...,am pus si in ciorba,i-a dat un gust bun.Te sarut CARMEN !
Pe negandite am facut salata asta!Am fost sambata la tara si m-am trezit la poarta cu baietelul unor vecini cu o plasa cu ghebe si de dragul lui...mi-am facut de treaba!
Ador borcanelor bucatareselor pricepute dar fără vechile etichete ale borcanelor! Urasc sa vad borcanele cu etichete ....parca ar fi nespalate! Te felicit!
Pun o parte otet la 5 parti apa,sare dupa gust si putin zahar,marar uscat,ceapa solzi,morcovi,boabe de mustar,piper...toata aceasta combinatie da un gust bun castravetilor.Dau in clocot otetul diluat si mirodeniile si-l torn fierbinte peste castraveti,capacesc borcanele si le sterilizez la cuptor.Eu pastrez toate conservele in camara din bucatarie si tin foarte bine.
Esti o comoara la casa omului si aici ca ne inveti intotdeauna lucruri utile si noi,sa-ti de-a D-zeu sanatate si spor in toate.
Nu ne uita,eu cel putin te urmaresc cu admiratie.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.