Nu mai trece mult si vom imprumuta planta si retetele, asa cum am facut cu celelalte. Si nu e asta un lucru rau. Dimpotriva! Abia astept sa cumpar si sa gatesc sparanghel.
da, cauta in google esparragos si vei vedea unii grosi-de cultura...cei salbatici se numesc esparragos trigueros
eu tai tufa,planta cu tepi,ce se mananca creste din radacina mama nu pe tulpinile tufelor tepoase
vreau sa-i plantez in ghiveci si sa-i mut la munte apoi, asta ca sa le pot pune apa la timp,...crezi ca ar fi bine sa nu le pun pet, aici nu este frig
pupici
Parerea mea,este sa le pui pet,caci astfel se pastreaza temp. si umiditatea constante!
Sansa de a se prinde, este mai mare!
Hotararea, iti apartine!
Pupici!
Frumos totul!...minunata,vanata variegata!...imi place mult poza 4387,este superba,craite mangaiate de cateva raze de soare ascuns in spatele unui nor gros,aproape de asfintit.
romantico, trebuie sa te invit la fata locului sa te pierzi pe cararile muntilor....saracutele craite, au rezistat la nebunia verii... vanata parca ar fi o para
Superbe fotografii!...Liliacul indian este splendid...ce tovaras de calatorie ai avut!...imi place la nebunie fotografia cu floarea de muscata,e nemaipomenita!
sa vezi ce lupta este cand dam de mancare furnicilor, rupem grisine si le vezi cum fac drumuri dus intors, priveam odata cum se vedea un sir de bucatele de paine miscanduse, furnicile cum sunt de culoarea pamantului nu se vad dar painea se misca
hahaaa, da, la mine vin in bucatarie :D Gasesc cate o picatura minuscula pe gresie si dau buluc... in anul asta au dus-o si ele rau, de cand cu seceta. Ele, albinele si oamenii...
Splendid,fluturasul,este foarte frumos si este si el atras de frumusetea si parfumul craitelor...minunate fotografii!...Frumoasa recolta de migdale,felicitari,Bonita!
nu prea am avut multe migdale, am facut o taiere severa a pomilor pentru a aves ramuri noi si mai bine situate(erau multe batrane) si asta a facut sa nu avem productie acest an
micutele craite sunt singurele flori ce au trait in arsita verii, unde am terenul nu am apa, o aduc de acasa sau de la 2 km distanta si cum am avut si putina gradina de legume, era bataie pe bidoane....nu stiam cum sa udam ca sa fie eficient si sa avem si flori
nu am facut, aici folosim fructul ca aperitiv, pentru prajituri, in diverse preparate culinare...cred ca sunt persoane care fac tinand cont de proprietatile acestui produs
am o reteta de carne cu migdale, daca vrei o voi scrie intr-un album separat(este specialitatea sotului- eu doar mamanc)
daca te referi la dovleac, ne place taiat in doua (ca doua farfurii)si punem la cuptor,fara zahar, este atat de dulce si bun ca este bataie la gurile noastre
Nu la dovleac m-am referit ci la dafin...eu,de pilda,folosesc mult dafinul la aromarea otetului pentru muraturi,sosuri si zacuzca...Si noi mancam iarna bostan copt,destul de des...das mai fac si placinta sau prajituri.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.