1022 poze   57053 vizite

5 Sucuri

Diferiti agenti de fermentare.
Soc 10.12.21; Le amestec si acopar cu prosop.
Soc 10.12.21
Soc 14.12.21; Cu o spumiera, scot spuma formata ca sa nu dezvolte mucegai.
Soc 14.12.21
Soc 17.12.21; Socata.
Soc 17.12.21
Soc 17.12.21; Aroma de soc fermentat mai puternica decat la fermentarea acetica, ce pastreaza gustul de soc nealterat..
Soc 17.12.21
Soc; Fermentare acetica si lactica
Soc
Suc de varza 17.12.21; Fierb 1,5- 2L apa cu 700g varza timp de 20 minute.
Suc de varza 17.12.21
Varza 17.12.21; Scurg, racesc si adaug: 10g drojdie,  80g zahar si un praf de cimbru. Acopar cu prosop.
Varza 17.12.21
Varza 18.12.21; Spuma generoasa dimineata si intepator la gust dar miroase a varza acra.
Varza 18.12.21
Varza 18.12.21; Nu pot sa-l mai tin acoperit cu prosop si pe masa.
Varza 18.12.21
Varza 18.12.21; Transfer in sticle, adaug: 1 stafida, 1 corola cuisoare si putina coaja mandarine si la frigider.
Varza 18.12.21
Varza 19.12.21; Gustul vinului de Dragasani de dinainte de '89 si acidulat.
Varza 19.12.21

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.