am reusit sa ma uit pe culinar.ro si este aceeasi reteta cu minuscule diferente, cea mai apropiata este cea de pe bucutaras.ro, unde masurile sunt cu paharul
cel mai simplu am sa ti-o trimit pe mail , reteta primita de mine, este si cu imagini si este foarte usor de facut
devine orice mancare, cat de simpla, o bunatate ,cand este facuta cu drag .. iar cand lasi fantezia sa se plimbe, devine o arta, deci placuta ochiului si gustului in acelasi timp
da, de cand sunt pensionara incerc sa fac mesele o placere si gatitul o arta...mama mea era o gospodina buna....eu n-am avut timp suficient; mereu le faceam repede, noaptea tarziu si ce se poate mai repede si mai usor...acum am timp sa le fac pe indelete si cu atentie, daruire si dragoste....asa iese mancarea gustoasa!
te rog sa ma scuzi, eu nu am fost pe calculator demult si raspunsurile mele vin acum cu intarziere....da! a fost buna, doar cam uscata, trebuie sa am grija la cuptorul meu care vad ca este foarte iute si repede mi se arde....:))
multumesc!, draga mea...de cateva zile incerc sa-ti raspund si nu-mi preia mesajul....am aflat ca trebuie mereu sa schimbi cuvintele, nu poti folosi tot aceleasi, asa ca .....:))multumim , inca o data pentru urari!
.....:))) foarte buni papanasii, dar aici sunt ecleruri...
m-am smacherit gasind denumirea in " bucatarul meu"
poate fac data viiitoare papanasi , imi plac si mie foarte mult
ha, ha, nu mai ai la ce!...:)
prajitura a durat doua zile, dar sarmalele abia o zi...;))
am o nepotica care infuleca sarmalele, la cei aproape 8 anisori, mananca 5 sarmale o data lejer.....:))
seamana cu bunica!...:(
asa ca nici o sansa!....:)))
relia draga, sa sti ca nu prea le am cu arta culinara
la acest capitol mai am multe lipsuri si de multe ori o dau in bara, nu prea am rabdare
dar cum , din pacate, trebuie sa ne hranim zilnic, ma straduiesc sa fac hrana gustuasa , iar de cand am vazut la meme albumul ei, m-am ambitionat si mai mult si ma straduiesc sa fie si aspectoasa
sunt dispusa sa invat cat mai multe...:))
excelenta la gust, da, lalea draga, multumesc pentru reteta!
trebuia sa pun mai mult gem, am fost zgarcita...:))
am retinut ca de fapt se numeste prajitura saracutului, dar dupa mine nu merita asa o denumire
este o reteta de post potrivita si are si un gust bogat...:))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.