Toata lumea face musaca: cu sau fara carne, cu sau fara vinete.. Mie-mi place cu carne tocata amestec (porc/vita), cu piure sau dovlecei in loc de vinete si cu mirodenii : cimbru, busuioc, patrunjel verde. Cred ca n-am facut de doua ori aceeasi musaca.
Cateodata ma mai loveste... Oricum, "modelul" e copy/paste de pe net.
Cat despre proteine: dat fiind ca am avut ciorba de dovlecei si mancare de fasole verde, proteina de aici echilibreaza balanta. :)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Sa va fie de bine!
Ma mai apuca cateodata..
Cat despre proteine: dat fiind ca am avut ciorba de dovlecei si mancare de fasole verde, proteina de aici echilibreaza balanta. :)
Multumim .