1920 poze   50644 vizite

Retete 2

Acesta e canalul meu de youtube, treceti cu un click la retete si daca aveti cont sa va abonati ca sa fiti mereu la curent cu tot ce postez :
www.youtube.com/channel/UCPhv4vsUmwzvySE3jGI18mw - retetele sunt explicate pas cu pas pe imagini sau video
NU UITATI SA SPUNETI SI PRIETENILOR VOSTRI DESPRE CANALUL MEU PT A FI LA CURENT CU TOATE RETETELE DELICIOASE.
P.s. multe din aceste retete le pregatesc pentru pachetelul baietelului meu
placinte de post cu varza, facute la tigaie (reteta lui chef Sorin Bontea)
placinte de post cu varza, facute la tigaie (reteta lui chef Sorin Bontea)
tarta tatin cu mere, de post
tarta tatin cu mere, de post
tarta tatin cu mere, de post
tarta tatin cu mere, de post
cornulete fragede cu untura si rahat
cornulete fragede cu untura si rahat
Amandina
Amandina
Prajitura Alba ca zapada
Prajitura Alba ca zapada
Salata de boeuf
Salata de boeuf
Cozonaci cu aluat oparit
Cozonaci cu aluat oparit
Cozonac cu aluat oparit, amandina, alba ca zapada - sectiune
Cozonac cu aluat oparit, amandina, alba ca zapada - sectiune
Prajitura de vis cu blaturi de cacao si crema de capsuni
Prajitura de vis cu blaturi de cacao si crema de capsuni
Prajitura Florentina
Prajitura Florentina
Prajitura de vis cu blaturi de cacao si crema de capsuni
Prajitura de vis cu blaturi de cacao si crema de capsuni

Comentarii album • 11
Iolanthe 2 ianuarie 2025  
eu nu contest faptul că preparatele dvs ar avea gust, dar după aspect îmi dau impresia că am de ales între o enterocolită sau depresie
Raportează
sireteanu 3 martie 2023  
cornuletele - merg cu cascaval - cascava si faina alba - gen crochete - se ung cu ou si se pudreaza cu PARMEZAN -
Raportează
sireteanu 3 martie 2023  
piti umple si cu prune - gutui - pere - mere .etc..........
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
ANGELOT - reteta din - POTIRUL SFINTULUI PANCRATIU - ( roman il recomand )
pepene galben - tamiios- pasat - cu alcool - ( rom alb - numai BACARDI -
vezi ce bea CORNEL TABACARU - in COSTA RICA - unde cica - zice lumea - LUBELITA este de vis ..
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
sfat - nu se pune USTUROI - decit daca ingredientele sunt de proasta calitate .
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
uncearca SARMALE DE PESTE - secretul este CEAPA - care o adaugi la umplutura - din belsug .
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
SUPA DE CARNE CU BRINZA
se taie spaghete de brinza si ceapa - si se fierb - oparesc in zeama de carne -
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
COCKTAIL DE RACI
se amesteca brinza de burduf cu smintina - si ierburi - uscate - dupa gust - si BUCATI DE RAC FIERT - ( maramures )
mergealaturi - la tuica de fructe - BRANDY - ( maramures )
Raportează
sireteanu 7 februarie 2023  
se pun bucati de brinza uscata si sarata - si se acopera cu ouale batute in prealabil se prefera vase mici si inalte - ca brinza sa fie acoperita de oua .-
Raportează
sireteanu 17 ianuarie 2023  
o carte de bucate este o vesnica sursa de venit .- se vinde pina la epuizare - ( NO RETURN )

de ce nu incerci sa daci una..daca nu ai bani destui o poti face format ziar - .
Raportează
WLQsDnD 18 noiembrie 2022  
Imi place cum arata, dar vedeti ca ati pus gresit link-ul de youtube. Duce catre nicaieri.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.