CHEAG FROMASE 2200 TL PULBERE 500 G - 177 RON SI 50 DE BANI
Utilizare: Sunt necesare 2 grame pentru inchegarea a 100 l lapte. Se dizolva 2 grame cheag in 200 ml apa rece, fara clor. Solutia se lasa 20 de minute in repaus si se adauga in 100 l lapte incalzit la 35 grade Celsius. Inchegarea dureaza 40-45 de minute. Daca utilizati culturi lactice, adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului. Se recomanda pasteurizarea laptelui inainte de coagulare. Nu folositi detergent la spalarea vasului in care inchegati laptele ! Pentru comenzi sunati la: 0741259318; , sau prin mesaj sunphoto
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.