RETETA ingrediente:1 varza,3cepe mici,1piept de pui(gatit,la gratar,rotisor)1 ardei capia rosu,marar,cimbru,2frunze dafin,boabe piper,sare,bulion,3 oua. Cum procedam,tocam varza,ceapa,le calim cu apa,punem frunzele de dafin,boabele de piper,cimbru ,cand a fiert varza adaugam bulionul mararul. Punem varza intr-un vas de yena tocam pieptul de pui,ardeiul kapia,punem cele 3 oua,sare piper,marar tocat,amestecam turnam compozitia peste varza calita.Apoi bagam la cuptor la 240C pt 35 min pana se rumeneste frumos. Pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.