RETETA:100g icre de hering,4lingurite tarata de ovaz,branza de vaci,1-2 lingurite iaurt.Cum procedezi: pui la fiert putina apa,cand a clocotit pui tarata de ovaz si dai focul mic,lasi sa fiarba incet pana se evapora apa si ramane tarata ca un gris .Apoi scoti pe o farfurie si lasi grisul de tarata sa se racoreasca.Apoi iei un castron(inaltut) pt mixer ,pui icrele in castron si jumatate din grisul de tarata de ovaz ,amesteci la viteza mare cand,compozitia este bine amestecata puneti 1lingurita cu branza de vaci,amestecati,un strop de iaurt(1lingutita)1lingurita de gris de t.ovaz,apoi mai puneti un strop de iaurt,branza de vaci ,gris de t.ovaz si amestecati pana compozitia se leaga frumos ca la icrele normale.cand ati incorporat tot grisul de t.de ovaz si consistenta este normala ca la icre adaugati ceapa. Gata pofta mare ! PENTRU TOATE PERIOADELE DIETEI !
DSC06379
DSC06375
DSC06377
DSC06378
DSC06380
DSC06381
DSC06382
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: aglaitatan
Mesaj:
aglaitatan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.