Reteta:4oua,4linguri tarata de ovaz,4linguri branza de vaci degresata,1esenta de vanilie Dr.Oetker si 1esenta de lamaie,1plic praf de copt,indulcitor dupa gust,1plic budinca de vanilie Dr.O.Goji. Cum procedam:pregatim o budinca de vanilie(asacum scrie pe pilic),batem albusele spuma cu indulcitorul si esentele apoi adaugam treptat galbenusele,incorporam si branza apoi nu mai folosim mixerul,punem si tarata de ovaz apoi incorporam budinca de vanilie punem si fr goji,praful de copt.Pregatim o tava asternem o hartie de copt punem compozitia o intindem uniform apoi punem tava la cuptor pt 30min la 240C (la jumatate temperatura in functie de cuptor) ! Cand este gata, lasam sa se raceasca bine ,apoi o putem portiona cum dorim. Pofta buna ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.