Ingrediente :carne de pui sau curcan ,vita(de care aveti)taiata fasiute,si legumele tot fasiute,1dovlecel taiat fin ca spaghetele,ardei kapia2buc,ardei gras2buc,ciuperci 5-6buc,1morcov pitic, ca deh nu prea avem voie,ceapa 1,sos soya 1lingura,cilli,sare ,piper,1linura amido n,verdeata marar patrunjel,1capatana usturoi, urechi de lemn daca aveti daca nu,nu. Cum procedam: de preferat o tigaie incapatoare de teflon,in care calim carnita,apoi in apa ,pe rand cu sare si piper legumele,pe care dupa ce le-am calit le punem intr-o cratita pe toate.Dupa ce am calit carnea si leg pe rand,punem apa in cratita cu legumele si carnita cat sa acopere ,punem cratita pe foc,gustam vedem ce mai trebuie,punem cilli,(pt cine are ciuperci urechi de lemn se pun la hidratat in apa fiarta si apoi in oala la fiert si ele) apoi punem sosul soya , intr-un castronel 1lingura de amidon peste care punem apa rece amestecam si cand amidonul este lichid si ce am pus in cratita fierbe ,dam focul mic si punem amidonul amestecand. Cand a inceput sa se ingroase sosul stingem focul si punem verdeata si usturoiul.Gata,pofta buna ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.