Reteta:3linguri de tarata de ovaz macinata,+3linguri tarata de ovaz,3linguri tarata de grau macinate,1lingurita ulei masline,un praf de sare,drojdie jumatate dintr-un cub de 25g,apa calda 60ml,4oua de prepelita,3 picaturi indulcitor,1lingura br de vaci degresata,1lingura amidon, seminte in si mac. Amestecam ingredientele intr-un castronel,apoi lasam la crescut pt 40min. Sa putem intinde compozitia ne trebuiesc manusi de unica folosinta si hartie de copt. Intindem pe masa o bucata de hartie de copt,ce tine loc de planseta de lucru punem manusile si incepem sa formam covrigii si grisinele. Asezam covrigii si grisinelein in tava cuptorului pe care am pus hartie de copt,ungem cu albus de ou,punem sare de mare,seminte de in si mac. Apoi punem tava in cuptorul incins la 240C pt 30 min. Gata pofta mare ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.