RETETA: 2L lapte 1,4%,3oog branza de vaci,cheag 1 lingura solutie,sare. Am dizolvat branza de vaci in lapte, apoi am pus cratita pe aragaz la foc mic pana laptele a ajuns la 37-38 C,apoi am pus 1lingura de cheag. Cheagul folosit este de la MIORITA pliculet 10g,trebuie diluat in 250ml apa.CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.