Strugurii Hadji Murat au fost creati in Tadjikistan . Este un soi de masă de maturitate timpurie și mijlocie (125-135 zile).Varietatea strugurilor Hadji Murat formează uni dintre cei mai mari ciorchini, care adesea depășesc 2 kg (în medie 800-2500 g). Ciorchinii sunt foarte frumosi, forma conica, densa sau foarte densa. Boabele sunt mari, alungite-ovale, cântărind 15-25 g, negru, acoperite cu un strat gros de ceară. Gustul boabelor este armonios, răcoritor, foarte plăcut. Conținutul de zahăr 18-19%. Carnea este densă, suculentă, crocantă. Productivitatea este în mod constant ridicată. Păstrarea și transportul sunt bune.Rezistenta înghețului la -24 ° C.
Hajdi Murat
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: adriandinu67
Mesaj:
adriandinu67
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.