Muraturi asortate , in saramura . Conopida Castraveti Lubenita Gogonele Varza alba , rosie Morcov Ceapa Usturoi Ardei iute Cimbru Mărar Hrean Struguri verzi Cloambe de vișin Foi de dafin Frunze de telina Piper Boabe de muștar Apa Sare La un litru de apa o lingura de sare neiodata. Se spala toate se pun in butoi . Apa cu sarea se poate pune 2 -3 minute pe foc fara sa fiarba doar ca sa se toapeasca sarea. Sau se poate pune si asa rece . Apoi se pune in borcane. Se pun capacele si le punem la rece. Ne mai uitam la ele din cand in cand in caz ca scade muratoarea mai adaugam .Sunt gata in 2 -3 saptamani .
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: Deliciilaborcan
Mesaj:
Deliciilaborcan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.