Caponata siciliana / feliati fin 4 cepe mari puse intr-o tigaie mare cu ulei de masline extravirgin, caliti la foc mic, adaugati niste usturoi imbracat, telina taiata marunt, ceapa murata, masline verzi, capere, amestecati cu un pahar de otet alb, o lingura de zahar, am adaugat o sticla si jumatate de sos de rosii, gatesc totul la foc mic, la final adaugam vinetele deja prajite taiate cubulete, mai fierbem 10/15 minute si stingem, apoi punem in borcane deja sterilizate. , se fierbe la bain-marie timp de o ora E30 m. Si lasam sa se raceasca in tigaie cat am gatit si eu din cauza caldurii.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: Deliciilaborcan
Mesaj:
Deliciilaborcan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.